maysee 27.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 wybor nalezy do Ciebie ! http://www.wykop.pl/link/134286/kobieta-za-kierownica-horror-i-tragikomedia-w-kilku-odslonach *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nie żebym uważał kobiety za istoty niższego rzędu - z pewnością nie. Moja żona i córka radzą sobie nieźle. Facetów - debili za kierownicą też już wielu widziałem. Ale Wam drogie Panie w większości naprawdę brakuje jakiegoś "ośrodka parkowania" w centralnym układzie nerwowym. I to nie Wasza wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 eee tam...tak samo wśród facetów zdarzaja sie takie sieroty łobrzygane aczkolwiek prawdą jest , że jeśli jedzie przede mną piękny umyty samochodzik marki obojętnej z prędkościa 40km/h to jest to albo "niedzielny staruszek", albo baba osobiście problemów z parkowaniem nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.01.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 eee tam...tak samo wśród facetów zdarzaja sie takie sieroty łobrzygane Nie przeczę, ... zresztą: http://forum.muratordom.pl/post3016109.htm#3016109 osobiście problemów z parkowaniem nie posiadam W to wierzę bezapelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 osobiście problemów z parkowaniem nie posiadam W to wierzę bezapelacyjnie a że tak powiem ...po czym wnosisz? każdej kobiecie tak "na słowo" wierzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ...każdej kobiecie tak "na słowo" wierzysz? Nie każdej, ale ten kocioł, wypowiedzi o Matizie ... nie wyglądasz mi na słodką idiotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 27.01.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Co to za romanse w moim poscie? Zabraniam, zabraniam, zabraniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 To nie romanse, Quba tylko stwierdził stan faktyczny, co ja potwierdzam. Znam Daggulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 27.01.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A to co innego. No to niech pisza do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ło matko ... zara sie po całej Polsce rozniesie i bede sławna ... jak Jola R maysee ...no a co Ty chopie masz do romansów ... to już mi nawet romansować nie można? ... jeszcze żeby to małż mój pisał to bym się nie zdziwiła ...ale ty chopak z forum jesteś ...a taki jakiś ... niewyrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 27.01.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No co? no co?! Ja tylko tak, dla zgrywu Oswiadczam, ze z nudow to ja dzisiaj w pracy wysiedziec nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 maysee - nie można dopuścić do nudy w pracy ... trzeba się bronić ręcamy i nogamy ... najlepiej tak jak ja ... zamknąć biuro wcześniej i iśc na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 maysee - nie można dopuścić do nudy w pracy ... trzeba się bronić ręcamy i nogamy ... najlepiej tak jak ja ... zamknąć biuro wcześniej i iśc na zakupy zauważyliśta?... iść!!!!! nie napisała jechać na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dokładnie ... w centrum pracuję ... sklepy naprzeciw biura ... i to jest tragedia- wszędzie blisko, praca siedząca a d.upa rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 27.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Drodzy panowie : a czy wiecie daczego kobiety mają klopoty z parkowaniem? Bo cale życie nasi męzczyxni wmawiają nam ze " tyle " ( 5 cm ) to jest 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 27.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 fajny filmik melodyjka tez niezła nie to zebym cos miał do kobiet, ale mam troche kolezanek i w kwestii prowadzenia i parkowania to jest masakra, koleznka z pracy tak wyjeżdzała z placu przed firma że trzeba było przrestawić rozładowujące sie własnie 2 tir-0y bo nijak jej nie wychodziło to wyjeżdzanie, ubaw był po pachy. A tak żeby troche wyrównac i nie nagrabić sobie za bardzo to nadmienię że znam dwie panie, które prowadzą świetnie i niejeden facet tak nie potrafi, ale to wyjątki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 28.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Heh A mnie rozwalają faceci, którzy wszem i wobec trąbią, że kobiety gorzej jeżdżą od mężczyzn, ale jak sie napija na imprezie, to jakoś dziwnie nie mają nic przeciwko temu, aby za kierownicę w środku zimowej zawieruchy siadała żona, która doświadczenie ma zerowe (bo pan i władca nie daje jej poprowadzić na co dzień, to niby gdzie się ma nauczyć?). Mnie zasadniczo wisi kalafiorem, co niektórzy faceci wygadują, i tak będę jeździć i nie potrzebuję, żeby mnie jeden z drugim dowartościowywał a myślę, że jeżdżę dobrze, bo w przeciwieństwie do mojego brata, męża, szwagra i ojca jak dotąd (15 lat) nie miałam ani jednej stłuczki z mojej winy. Gratuluję Panowie dobrego samopoczucia, myślcie sobie co chcecie, ale na imprezach broń Boże nie pijcie, bo wszakże kto Was do domu odwiezie - ta baba, co prowadzić nie umie? PS. W zeszłym tygodniu mój szwagier, wielki piewca teorii o "babie za kierownicą" wydzwonił jednemu gościowi w tyłek. A wcześniej tyle razy opowiadał, jakie to kobiety mają niskie umiejętności oceny odległości... Ja wiem, że każdemu siemoże zdarzyć gorszy dzień i stłuczka, tylko, że w przypadku mężczyzn nikt nie mówi nic o płci mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 28.01.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Heh A mnie rozwalają faceci, którzy wszem i wobec trąbią, że kobiety gorzej jeżdżą od mężczyzn, ale jak sie napija na imprezie, to jakoś dziwnie nie mają nic przeciwko temu, aby za kierownicę w środku zimowej zawieruchy siadała żona, która doświadczenie ma zerowe (bo pan i władca nie daje jej poprowadzić na co dzień, to niby gdzie się ma nauczyć?). Mnie zasadniczo wisi kalafiorem, co niektórzy faceci wygadują, i tak będę jeździć i nie potrzebuję, żeby mnie jeden z drugim dowartościowywał a myślę, że jeżdżę dobrze, bo w przeciwieństwie do mojego brata, męża, szwagra i ojca jak dotąd (15 lat) nie miałam ani jednej stłuczki z mojej winy. Gratuluję Panowie dobrego samopoczucia, myślcie sobie co chcecie, ale na imprezach broń Boże nie pijcie, bo wszakże kto Was do domu odwiezie - ta baba, co prowadzić nie umie? PS. W zeszłym tygodniu mój szwagier, wielki piewca teorii o "babie za kierownicą" wydzwonił jednemu gościowi w tyłek. A wcześniej tyle razy opowiadał, jakie to kobiety mają niskie umiejętności oceny odległości... Ja wiem, że każdemu siemoże zdarzyć gorszy dzień i stłuczka, tylko, że w przypadku mężczyzn nikt nie mówi nic o płci mózgu. Uderz w stol a Stokrotka sie odezwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 28.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Aż mi łezka z oka poleciała jak oglądałam te filmiki Chciałam jednak zauważyć, że nie na wszystkich częściach filmu widać, że prowadzi babka To tak w naszej obronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie żebym uważał kobiety za istoty niższego rzędu - z pewnością nie. Moja żona i córka radzą sobie nieźle. Facetów - debili za kierownicą też już wielu widziałem. Ale Wam drogie Panie w większości naprawdę brakuje jakiegoś "ośrodka parkowania" w centralnym układzie nerwowym. I to nie Wasza wina. Kochany Kapitanie oświadczam publicznie, że nic mi nie brakuje A ośrodka parkowania tym bardziej Chyba żeby wziąć pod uwagę to, że czasem mi się zdarzy, że muszę przeparkować, bo jest za mało miejsca z obu stron żeby otworzyć drzwi i wyjść z samochodu, a przez szyberdach nie preferuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts