malka 28.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 fajny filmik melodyjka tez niezła nie to zebym cos miał do kobiet, ale mam troche kolezanek i w kwestii prowadzenia i parkowania to jest masakra, koleznka z pracy tak wyjeżdzała z placu przed firma że trzeba było przrestawić rozładowujące sie własnie 2 tir-0y bo nijak jej nie wychodziło to wyjeżdzanie, ubaw był po pachy. A tak żeby troche wyrównac i nie nagrabić sobie za bardzo to nadmienię że znam dwie panie, które prowadzą świetnie i niejeden facet tak nie potrafi, ale to wyjątki:) czy my się znamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 29.01.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Uderz w stol a Stokrotka sie odezwie... Nie w stół tylko w zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Uderz w stol a Stokrotka sie odezwie... Nie w stół tylko w zderzak no nie wiem.... czytając Cię to jeśli w zderzak to chyba nie "odezwie" tylko "zabije" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Uderz w stol a Stokrotka sie odezwie... Nie w stół tylko w zderzak no nie wiem.... czytając Cię to jeśli w zderzak to chyba nie "odezwie" tylko "zabije" W afekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a ja jako skromna powiem jedynie, ze jeżdżę bardzo dobrze, bez stłuczek z własnej winy prawko mam jedynie od 14 lat i miesięcznie jeżdzę jedynie około 2-2,5 tys. km i zgadzam się z teorią, ze baby nie umieją jeżdzić (ale jak to mój brat mówi - ja za kółkiem to nie baba ), ale faceci - jeżdżą do kitu za bardzo lubią się przechwalać i popisywać za kółkiem, co niestety na dobre im nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralf1 29.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Zdarzają się kobiety potrafiące jeździć, ale baba za kółkiem... Chociaż nie wiem czy nie gorszymi kierowcami są starsze osoby. Jak widze jakiegoś dziadka za kółkiem jadącego środkiem drogi 20km/h to już mnie szlak trafia. Bez żadnej obrazy, ale prędkość jest też spowodowana słabym refleksem starszej osoby. Powinny być robione jakieś badania po skończeniu określonego wieku. A kobietą co rok Film świetny, dawno tak się nie uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.01.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Zdarzają się kobiety potrafiące jeździć, ale baba za kółkiem... Chociaż nie wiem czy nie gorszymi kierowcami są starsze osoby. Jak widze jakiegoś dziadka za kółkiem jadącego środkiem drogi 20km/h to już mnie szlak trafia. Bez żadnej obrazy, ale prędkość jest też spowodowana słabym refleksem starszej osoby. Powinny być robione jakieś badania po skończeniu określonego wieku. A kobietą co rok Film świetny, dawno tak się nie uśmiałem No cóż, nie ma to jak młody macho za kierownicą, któremu ciśnienie skacze jak go "baba" wyprzedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 jak się przesyła filmy, bo ja mam taki "kobieta parkuje"nagranie amatorską kamerą z okna bloku. całe parkowanie pomiędzy dwoma samochodami (ok 10 m luzu) trwa ponad 8 minut, więc film trochę długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralf1 29.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Skopiuj link (adres strony) z przeglądarki do wypowiedzi. A ja nie należę do szaleńców. Wszystko w granicach zdrowego rozsądku, a jak kobieta mnie wyprzedza, to szerokiej drogi. Może jej się bardziej spieszy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Skopiuj link (adres strony) z przeglądarki do wypowiedzi. A ja nie należę do szaleńców. Wszystko w granicach zdrowego rozsądku, a jak kobieta mnie wyprzedza, to szerokiej drogi. Może jej się bardziej spieszy ode mnie ale ja mam to na dysku, bo mi kumpel przesłał w poczcie kiedyś, a tego konta juz nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 29.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Uderz w stol a Stokrotka sie odezwie... Nie w stół tylko w zderzak no nie wiem.... czytając Cię to jeśli w zderzak to chyba nie "odezwie" tylko "zabije" Wykrakałaś koleżanko Od początku - ja chora, trójka dzieci chore, siedzimy w domu od poniedziałku. Dzisiaj rano najmniejszej włączyło się zapalenie ucha. SUper No to dawaj telefon do przychodni, całą trójkę ubieram, jadę, pani doktor przepisała antybiotyk, no to my do apteki. I pod apteką jeden taki mistrz kierownicy cofał i cofał i za chwilę juz nie cofał bo trafił we mnie. Na całe szczęście nic sie nie uszkodziło, bo trafiłs woim hakiem holowniczym w moją felgę, to machnęłam ręką... A najbardziej sie uśmiałam z tekstu "Ojej, ojej, ja naprawdę pani nie widziałem" Zapewne według Szanownych Panów takim właśnie tekstem szafują blondynki za kierownicą Ale ja wolę pozostać przy swoim zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 odnosnie blondynek ... na faktach: mam koleżankę która potrafi rozbroić... ja nie wiem, czy ona to w jakimś kawale wyczytała , ale zrobiła dokładnie tak: jedzie - już szarówka, a ona jedzie bez świateł ... zatrzymuje ją policjant (nie wspomnę , że mieszkała dwa bloki od komisariatu ) ... i policjant jej mówi "nie ma pani świateł" na co Izunia ze słodkim usmiechem włącza światła i mówi "no jak to .... przecież są" http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif Izunia, słodka blondi mandatu nie dostała ... gdyby trafiła na policjantkę to nie zadziałałby ten numer na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 29.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 odnosnie blondynek ... na faktach: mam koleżankę która potrafi rozbroić... ja nie wiem, czy ona to w jakimś kawale wyczytała , ale zrobiła dokładnie tak: jedzie - już szarówka, a ona jedzie bez świateł ... zatrzymuje ją policjant (nie wspomnę , że mieszkała dwa bloki od komisariatu ) ... i policjant jej mówi "nie ma pani świateł" na co Izunia ze słodkim usmiechem włącza światła i mówi "no jak to .... przecież są" http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif Izunia, słodka blondi mandatu nie dostała ... gdyby trafiła na policjantkę to nie zadziałałby ten numer na bank to ja mam taką sąsiadkę Jednym słowem prawdziwa blondynka.Nie parkuje obok niej,bo zawsze kogoś stuknie...sama sie tym chwali. Mój małż stwierdził że mam dryg do jazdy,a z jego ust to wielki komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 29.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jak na faktach, to ja też coś mam: Parę lat temu jechałem ze znajomą (ja jako pasażer) przez Wadowice. Przed rynkiem, jadąc od strony Andrychowa są światła, paliło się czerwone. Znajoma nie zwalniając przejechała, a na moją uwagę " przejechałaś na czerwonym"- odparła: "a był powód się zatrzymać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no to z tych "z sieci wygrzebany" http://pl.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A kwintesencja tego o czym tu mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 29.01.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no to z tych "z sieci wygrzebany" http://pl.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A kwintesencja tego o czym tu mowa Niezly filmik. Gratuluje wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no to z tych "z sieci wygrzebany" http://pl.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A kwintesencja tego o czym tu mowa Niezly filmik. Gratuluje wyboru. zawsze dokonuje słusznych wyborów - tak bynajmniej twierdzi mój ślubny a filmik mnie rozbawił do łez. Padłam prawie jak pani prawie pięć minut parkowała na miejscu wielkości lotniskowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ...zawsze dokonuje słusznych wyborów - tak bynajmniej twierdzi mój ślubny ... Ależ wiemy, tym bardziej, że właśnie tym filmikiem rozpoczął się ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Zdarzają się kobiety potrafiące jeździć, ale baba za kółkiem... Chociaż nie wiem czy nie gorszymi kierowcami są starsze osoby. Jak widze jakiegoś dziadka za kółkiem jadącego środkiem drogi 20km/h to już mnie szlak trafia. Bez żadnej obrazy, ale prędkość jest też spowodowana słabym refleksem starszej osoby. Powinny być robione jakieś badania po skończeniu określonego wieku. A kobietą co rok "A kobietą co rok" - to mnie zafascynowało. Co chcesz tą kobietą badać? Prostatę? Czy głębokość wody w Wiśle? A poważnie - to mnie diabli biorą jak czytam te mity o "staruszkach za kierownicą". Kierowcy po siedemdziesiątce są może czasem irytujący, ale powodują coś około 0,2 procenta wypadków. Więc niech główni sponsorzy grabarzy, chirurgów i blacharzy (czytaj młodzi mężczyźni) przestaną trzaskać gooopoty dziobem. Huh? Jak się starszy człowiek nie czuje na siłach już prowadzić to zazwyczaj ma tyle rozsądku, żeby przestać, czego o żółtodziobie za często powiedzieć nie można. Pojeeeedzie, choćby z nogą w gipsie i ręką na temblaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 29.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 osobiście problemów z parkowaniem nie posiadam ...oświadczam publicznie, że nic mi nie brakuje A ośrodka parkowania tym bardziej ...a ja jako skromna powiem jedynie, ze jeżdżę bardzo dobrze, bez stłuczek z własnej winy prawko mam jedynie od 14 lat i miesięcznie jeżdzę jedynie około 2-2,5 tys. km Czy któraś z Was drogie Panie znakomicie jeżdżące parkuje tyłem zatoczki, lub po łuku na lusterka? Pozdrawiam z ChRL oorbus na wygnaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts