cieszynianka 23.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Chętnie, ale nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Przepraszam, że popsuję trochę nastrój, ale przy obecnych warunkach na drodze to uzasadnione. Mój profesor statystyki mawiał zawsze (i jak mnie noga swędzi, żeby przycisnąć gaz, to sobie to przypominam): wyjeżdżając rano do pracy samochodem, statystycznie mamy 100% pewności, że 16 z nas nie wróci, ale mamy również prawie 100% pewności, że nas to nie dotyczy, dlatego wyjeżdżamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Wrzuciła wsteczny i wypadła PRZYMUSOWE PARKOWANIE NA TRAWIE Kobieta, próbując wyjechać z wielopoziomowego parkingu pomyliła bieg wsteczny z jedynką. Ściana nie wytrzymała zderzenia z autem, i kobieta zaparkowała na nowo.... tym razem na trawie i w dodatku w pionie. http://www.tvn24.pl/-1,1590662,0,1,wrzucila-wsteczny-i-wypadla,wiadomosc.html są fotografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ło matko ... to trza mieć talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Trzeba mieć "talent" ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 16.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Obserwuję temat z boku .... jako instruktor nauki jazdy. Z pośród wszystkich moich kursantów i kursantek to właśnie ..... facet (jeden) nie nadawał się do prowadzenia samochodu. Każdy instruktor powie Wam że kobiety jeżdżą tak jak faceci, za to ciężej jest nauczyć jeździć kobietę.Życzę samych dobrych doświadczeń na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No wreszcie fachowiec- i na temat . Mnie problemy sprawiały raczej techniczne rzeczy (zależności sprzęgło-gaz-hamulec-biegi). Przyznaję się bez bicia, że przez pierwszy miesiąc jeżdziłam jak sierota obrzygana - kanciasto . No ale nie oszukujmy się ... mało kto przejściu standardowego kursu jeździ jak Hołowczyc. Teraz sobie radzę (prawko w sierpniu bede miała 2 lata). Stopniowo staram się pozbywać strachu przed jeżdżeniem po nieznanych terytoriach ... się wypuszczam do coraz bardziej odległych miast, jak trza to biore GPSa i w droge kubusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No wreszcie fachowiec- i na temat . Mnie problemy sprawiały raczej techniczne rzeczy (zależności sprzęgło-gaz-hamulec-biegi). Przyznaję się bez bicia, że przez pierwszy miesiąc jeżdziłam jak sierota obrzygana - kanciasto . No ale nie oszukujmy się ... mało kto przejściu standardowego kursu jeździ jak Hołowczyc. Teraz sobie radzę (prawko w sierpniu bede miała 2 lata). Stopniowo staram się pozbywać strachu przed jeżdżeniem po nieznanych terytoriach ... się wypuszczam do coraz bardziej odległych miast, jak trza to biore GPSa i w droge kubusiu Hłe, hłe... to ja się przyznam, że przed laty, moja pierwsza jazda po uzyskaniu prawa jazdy była na trasie... Galicja - Poznań. Przez Czaęstochowę. I to powrót po ciemku. Tym razem przez Piotrków, bo nie trafiłem na drogę na Częstochowę. GPS-ów nie było. Nie miałem też współpasażera. Jechałem sam. Dojechałem. Wróciłem. Nawet mandatu nie zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 mam plik wav do zamieszczenia. kto mi to zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 mam plik wav do zamieszczenia. kto mi to zrobi?[/quote] Co masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 18.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ten format zapisu ma wadę - wielkość. Na 1 sekundę dźwięku potrzeba 172 kB.Dlatego nie nadaje się do Internetu.Trzeba zmniejszyć częstotliwość próbkowania,zrezygnować z stereo i zmniejszyć rozdzielczość(8 bitów).Żeby nagrać dźwięk w tym formacie potrzebny jest Cool Edit , Audacity lub systemowy rejestrator dźwięku.A przez rippery można zapisać w tym formacie ścieżki z CD. retro moim zdaniem uderzaj z tym do m.k.k.,przynajmniej stwarzał pozory że da radę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrRadosław 18.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Najgorszy kierowca to nie kobieta, blondynka. To facet w kapeluszu. Najgorszy kierowca to niezdecydowany kierowca. Nie ten, który jedzie szybko, wyprzedza. Ale ten, który boi sie wyjechać ze skrzyżowania, czy właśnie wyprzedzić. Nie wiadomo co strzeli mu do głowy i co zrobi dalej... Ech... A kobiety faktycznie mają problemy, ale nie wszystkie. Moja ciotka była za młodu jedną z lepszych kierowców rajdowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.03.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mam plik wav do zamieszczenia. kto mi to zrobi? Co masz na myśli nooooo... przecież Ty wiesz co... znaczy ja wyślę na pocztę, a ktoś go umieści tak, coby inni zobaczyli... Komu wysłać? 15 Mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mam plik wav do zamieszczenia. kto mi to zrobi? Co masz na myśli nooooo... przecież Ty wiesz co... znaczy ja wyślę na pocztę, a ktoś go umieści tak, coby inni zobaczyli... Komu wysłać? 15 Mb Tego Ci nie umiem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Najgorszy kierowca to nie kobieta, blondynka. To facet w kapeluszu. Czyli niedzielny Oj, miałam kiedyś do czynienia z jednym takim na odcinku od Grójca do stolicy. tam można sobie trochę depnąć. No i wyjechał mi taki w kapelutku, nie patrząc w lewo, zagadany z rodzinką szczelnie wypełniającą jego zielone tico. Na szczęście miałam wolny lewy pas i udało mi się odbić. Popukałam się w głowę i rzuciłam parę niecenzuralnych słów. na to jak na komendę cała rodzina, z babcią staruszką włącznie pokazała mi w milczeniu gest przyjaźni ze środkowym palcem w górze Wyszkolone towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts