Margoth1719503976 27.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Proszę o odpowiedź na pytanie, które być może było już tutaj zadane, ale nie mam czasu na szukanie Chodzi o to, że facet od okien namawia nas na potrójne szyby. Okna zamawiamy z firmy Majewski, potrójna szyba jest teraz w promocji. Wahamy się, bo mamy obawy co do wytrzymałości zawiasów i innych elementów okucia, bo takie okno z potrójną szybą jest o wiele cięższe. Jest też droższe, ale ze względu na promocję kwota dopłaty za potrójną szybę do całego domu to ok. 1300 zł. Facet mówi, że okno z potrójną szybą jest cieplejsze i bardziej tłumi hałas. Nie wydaje mi się, żeby gość od okien chciał nas na te okna naciągnąć, bo - po pierwsze - różnica w cenie niezbyt wysoka, a - po drugie - powiedział też, że jeśli będziemy chcieli, to w salonie wstawi nam gratis okna z potrójną szybą, tzn. zapłacimy jak za szybę podwójną. Czy ktoś miał do czynienia z oknami z potrójną szybą? Jak się sprawują? Nie opadają czy coś w tym rodzaju? Proszę o pilną odpowiedź, bo dzisiaj muszę podjąć decyzję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nie wdając sie w szczegóły - spokojnie możesz zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Tylko brać a o zawiasy się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslawskia 27.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Mam takie z firmy VETREX. Zamontowane około 4msc. nawet przy mrozach -22 nie było efektu wykroplenia wody na ramie dołu okna. Za tę cenę naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 28.01.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedzi! Mam czas na decyzję do dzisiejszego popołudnia, więc znów zapytam: czy takie okna nie są zbyt ciężkie podczas normalnej eksploatacji, np. jak się je uchyla lub otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Szczegóły Poczytać zawsze możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 28.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Czy ktoś miał do czynienia z oknami z potrójną szybą? Jak się sprawują? Nie opadają czy coś w tym rodzaju? Proszę o pilną odpowiedź, bo dzisiaj muszę podjąć decyzję! Dylemat w sprawie trójszybówki przedtawiałem tu: http://forum.muratordom.pl/post3041204.htm#3041204 Tylko w kontekście czy jest sens ekonomiczny - się zdecydowaliśmy na trójszybówke. pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts