Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Potrójna szyba? PILNE!!!

Recommended Posts

Proszę o odpowiedź na pytanie, które być może było już tutaj zadane, ale nie mam czasu na szukanie :( Chodzi o to, że facet od okien namawia nas na potrójne szyby. Okna zamawiamy z firmy Majewski, potrójna szyba jest teraz w promocji. Wahamy się, bo mamy obawy co do wytrzymałości zawiasów i innych elementów okucia, bo takie okno z potrójną szybą jest o wiele cięższe. Jest też droższe, ale ze względu na promocję kwota dopłaty za potrójną szybę do całego domu to ok. 1300 zł. Facet mówi, że okno z potrójną szybą jest cieplejsze i bardziej tłumi hałas. Nie wydaje mi się, żeby gość od okien chciał nas na te okna naciągnąć, bo - po pierwsze - różnica w cenie niezbyt wysoka, a - po drugie - powiedział też, że jeśli będziemy chcieli, to w salonie wstawi nam gratis okna z potrójną szybą, tzn. zapłacimy jak za szybę podwójną.

Czy ktoś miał do czynienia z oknami z potrójną szybą? Jak się sprawują? Nie opadają czy coś w tym rodzaju? Proszę o pilną odpowiedź, bo dzisiaj muszę podjąć decyzję!

Czy ktoś miał do czynienia z oknami z potrójną szybą? Jak się sprawują? Nie opadają czy coś w tym rodzaju? Proszę o pilną odpowiedź, bo dzisiaj muszę podjąć decyzję!

Dylemat w sprawie trójszybówki przedtawiałem tu:

http://forum.muratordom.pl/post3041204.htm#3041204

Tylko w kontekście czy jest sens ekonomiczny - się zdecydowaliśmy na trójszybówke.

pozdrawiam

Pawlok