Amelia 2 27.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Poszukuję przyczepki na budowę, może być niezarejestrowana byle sprawna, niezbyt mała - szer, ok.125, dł. 190-220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.01.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 zajrzyj do casto - mają takie - wymiary powinny pasować, są niezarejestrowane i sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 czasami kupno "sklepowej" się bardziej opłaca, gdyż nie trzeba robić przeglądów. A z tego co się orientowałem przy samoróbkach bez homologacji trzeba robić przegląd co jakiś rok, czy dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 My właśnie wczoraj kupiliśmy przyczepkę samorobną z marca 2008. Wymiary 2,2x1,2. Przyczepka nie zerejestrowana ale bardzo fajna. Widać wszystkie elementy nowe i pożądne. Cena 1150zł. Jeszcze facet dowiózł nam ją do domu gratisowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.01.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 To tanio, na allegro tylko złomy są tanie a używane w lepszym stanie to minimum 1500. Czy ten gość robi przyczepki czy miał tylko tę jedną? Nowe, zwłaszcza te hipermarketowe są zbyt delikatne - ja będę wozić kamienie, piach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No niestety miał tylko jedną Ale też nam mówił, że te z hipermarketu są za delikatne, a ta naprawdę wygląda na mocną. Nie szukaj na allegro, tam ciężko znaleźć coś używanego i taniego i dobrego jednocześnie. Szukaj na anonsach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.02.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A ja już mam! Znalazłam nowo zrobioną, na resorach z gumowymi odbojami, drewnianą / tak chciałam / dł.2,25, wysokość burt 45cm, szer. 1,23 - ciut za wąska, dosłownie 2 -3cm - nie zmieści się na płask płyta K-G , ze stalażem do plandeki - za 1200zł. Prowadzi się super- ciągnęłam ją przez 220km i momentami zapominałam że ją mam; bez najmniejszego wysiłku odczepiłam i przepchnęłam do garażu, chociaż kobita ze mnie skromnej postury. Jeśli ktoś chce namiary na jej "producenta" - służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjrrider 02.02.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja poproszę tto 1200 to bez rejestracji czy zarejestrowana z przeglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 02.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A ja już mam! Znalazłam nowo zrobioną, na resorach z gumowymi odbojami, drewnianą / tak chciałam / dł.2,25, wysokość burt 45cm, szer. 1,23 - ciut za wąska, dosłownie 2 -3cm - nie zmieści się na płask płyta K-G , ze stalażem do plandeki - za 1200zł. Prowadzi się super- ciągnęłam ją przez 220km i momentami zapominałam że ją mam; bez najmniejszego wysiłku odczepiłam i przepchnęłam do garażu, chociaż kobita ze mnie skromnej postury. Jeśli ktoś chce namiary na jej "producenta" - służę. JA też poproszę namia, a najlepiej stronę z produktem o ile taka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.02.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ogłoszenie ze zdjęciem było na allegro przed niedzielą. Śledzę oferty od conajmniej pół roku i ta wydała mi się najbardziej atrakcyjna cenowo i jakościowo. Przyczepka to typ SAM zrobiona chałupniczo bez przeglądu i rejestracji. Interesuję Was taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ogłoszenie ze zdjęciem było na allegro przed niedzielą. Śledzę oferty od conajmniej pół roku i ta wydała mi się najbardziej atrakcyjna cenowo i jakościowo. Przyczepka to typ SAM zrobiona chałupniczo bez przeglądu i rejestracji. Interesuję Was taka? Daj linka to zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.02.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Już go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adolf558 21.01.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 witamzobacz jeszcze oferty tego serwisu przyczepyinfo.pl Mają dużą bazę różnego rodzaju przyczep więc może coś znajdziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 25.01.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Mozna jeszcze rejestrowac samorobki? Slyszalem, ze od tamtego roku byly problemy z zarejestrowaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts