jarem 27.01.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam w mieszkaniu które aktualnie jest wykańczane mam tynki maszynowe ale nie są niestety idealne, przekonałem sie o tym jak któryś z fachowców przyłożył halogen do jednej ze ścian. Chciał bym uniknąć kładzenia gładzi szpachlowych bo w dobie kryzysu nie bardzo mam za co i stad pytanie jaka zastosować farbę ?? lateksowa akrylowa czy jaka?? podpowiem ze jeden pokój będzie bordowy wiec dość ciemny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miki79 27.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 halogen o niczym nie swiadczy on pokaze milimetrowe odchylenia przyloz late i wtedy wnioskipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarem 27.01.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 lata byla i sciany sa proste chodzi mi o takie male wlasnie nierownosci i jaka farba pomalowac zeby nie wygladaly dramatyczniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Lateksowe np Para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 27.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 M.in. Flugger ma taka farbe z wypelniaczem - Flutex 7S. Generalnie na nierowna sciane (mowimy o drobnych niedoróbkach, nie o "pofalowanej" scianie) powinienes zastosować farbe matowa, co najwyzej delikatna satyne. Na matowej powierzchni mniej bowiem widac drobne niedorbki. Natomiast w pokoju, ktory chcesz pomalowac na bordo - na Twoim miejscu położyłbym jednak gładzie. Na ciemnym kolorze niestety wszystko duzo bardziej widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.01.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dwie inne rady 1. nie stosować oswietlenia halogenowego w pokoju, jeżeli nierówności widać tylko przy halogenie 2. może malowanie jakimś wałkiem nadającym strukturę lub nierówności na ścianie. Wtedy te "oryginalne" nierówności się zgubią w tych namalowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 farba podkładowa śnieżka grunt + wałek o długim włosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarem 31.01.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 a co myslicie o farbie Akrylit W kolor dekorala? bo jeden z robotnikow którzy u mnie pracuja powiedzial ze na takie sciany by sie swietnie nadawala. mowil prawde?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts