Maruta 27.01.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kiedyś będą tu komentarze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 będą już są a ja tu na tą budowe to często będę zaglądać i będę podziwiać jak powstaje Wasz Modrzew powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.01.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 zdjęcia dzialki na początek poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruta 04.02.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 hahah udało się. Dziękuje Ania za linka:D. A zdjonko zaraz wklejam. Na razie mam tylko z lotu ptaka. Jakoś nie było potrzeby robić zdjęcia naziemnego Ale na pewno będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruta 04.02.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jednak nie dodam tego zdjęcia poczekam jak zrobię normalne zdjęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruta 04.02.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dodałam mały rzucik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No super coś się pojawiło Widzę że rozgościłaś się już nieco na forum brawo Rzut bardzo mi coś przypomina ............................... idę pomyśleć coż takiego Cykaj foteczki działki zanim jej nie rozgrzebią ci wstrętni budowlańcy a jak pozwolenie na budowę się załatwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruta 06.02.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A no coś się kreci. Załatwiamy projekt na przyłącza. Już jest przy końcówce. Jeden ze sąsiadów jakiś problem robi. Ale jutro się rozstrzygną spory i dowiemy się o co mu tak naprawdę chodzi.Wiec jak rozmowa z nim pójdzie pozytywnie to myślę że gdzieś do miesiąca będą papiery by złożyć o pozwolenie. zobaczymy czas pokarze. Oj ja już chce wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No mam nadzieję że rozmowa owocna i zakończona sukcesem Marutka Ty mi pokaż takiego co nie czeka na wiosnę na tym forum a dzisiaj pogoda iście wiosenna tylko podobno na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Maruta co tam u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.06.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No Maruta polecialaś z koksem pieknie się buduje Twój modrzew zazdroszę wszystkim którzy moga postawic ten dom tak jak Ty z wykuszem zwróconym do drogi u nas niestety działka była za wąska chyba zrobiłaś piwniczkę pod schodami .... coś na co ja nie dałam się namówić okno w pokoju na dole będzie świetne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruta 16.06.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 To ustawienie to zasługa męża bo on się uparł i bardzo dobrze. Co do piwniczki to do końca nie byliśmy je pewnie ale z tego wszystkiego zrobiliśmy taką malutką tylko pod wiatrołapem i częścią Holu.Ale wystarczy na konfiturki, dzięki temu zrezygnowaliśmy ze spiżarni i mamy większa kuchnie, tak jak ty Aniu. Nio ten pokój będą mieli teście i oni tak sobie wymyślili bo nie chcieli przejścia do ogrodu, a łóżko już wejdzie pod okno. To chyba tyle zmian w domu. A jeszcze podwyższyliśmy poddasze, stromszy dach zrobiliśmy, no i też zrezygnowaliśmy z połowy okien dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts