Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Modrzewiowy domek - komentarze

Maruta

Recommended Posts

No super coś się pojawiło :lol:

Widzę że rozgościłaś się już nieco na forum brawo :lol:

Rzut bardzo mi coś przypomina :roll: ............................... idę pomyśleć coż takiego :roll: :wink:

Cykaj foteczki działki zanim jej nie rozgrzebią ci wstrętni budowlańcy :lol:

a jak pozwolenie na budowę się załatwia?

A no coś się kreci. Załatwiamy projekt na przyłącza. Już jest przy końcówce. Jeden ze sąsiadów jakiś problem robi. Ale jutro się rozstrzygną spory i dowiemy się o co mu tak naprawdę chodzi.Wiec jak rozmowa z nim pójdzie pozytywnie to myślę że gdzieś do miesiąca będą papiery by złożyć o pozwolenie.;) zobaczymy czas pokarze. Oj ja już chce wiosnę. :lol:

• 3 months później...
  • 1 year później...

No Maruta polecialaś z koksem ;)

pieknie się buduje Twój modrzew

zazdroszę wszystkim którzy moga postawic ten dom tak jak Ty z wykuszem zwróconym do drogi

u nas niestety działka była za wąska

chyba zrobiłaś piwniczkę pod schodami .... coś na co ja nie dałam się namówić

okno w pokoju na dole będzie świetne !

To ustawienie to zasługa męża bo on się uparł i bardzo dobrze. :)

Co do piwniczki to do końca nie byliśmy je pewnie ale z tego wszystkiego zrobiliśmy taką malutką tylko pod wiatrołapem i częścią Holu.Ale wystarczy na konfiturki, dzięki temu zrezygnowaliśmy ze spiżarni i mamy większa kuchnie, tak jak ty Aniu.

Nio ten pokój będą mieli teście i oni tak sobie wymyślili bo nie chcieli przejścia do ogrodu, a łóżko już wejdzie pod okno.

To chyba tyle zmian w domu. A jeszcze podwyższyliśmy poddasze, stromszy dach zrobiliśmy, no i też zrezygnowaliśmy z połowy okien dachowych.