MartaSławek 27.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Albo jestem kompletnym pechowcem, albo nie umiem robić zakupów Wczoraj przywieziono mi zmywarkę (zamówiona w sklepie internetowym). Nie miała żadnych uszkodzeń zewnętrznych więc ją przyjęłam i wstawiłam do piwnicy. Dzisiaj dostałam piekarnik i przy okazji sprawdzania sprzętu rozpakowałam całkowicie również zmywarkę. I co się okazało.... w środku była cała mokra!!! Co to znaczy??? Czy była wcześniej użytkowana, czy może sprawdzana. Chcę się Was poradzić zanim skontaktuję się jutro ze sklepem. Dla mnie coś tu jest nie tak, ale może się nie znam.... Jak było z Waszymi zmywarkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 27.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 z moją było tak samo, ale dlaczego?? nie wiem... podłączona, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 27.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moja przyszła sucha, ale w środku miała kartkę z info w kilku językach, że mogą byc ślady wody, bo była sprawdzana fabrycznie. Taka sama kartka była w pralce i ekspresie do kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moja przyszła sucha, ale w środku miała kartkę z info w kilku językach, że mogą byc ślady wody, bo była sprawdzana fabrycznie. Taka sama kartka była w pralce i ekspresie do kawy. Może tak być. Ostatnio kupiliśmy ekspres i był suchy ale jak kupowaliśmy agregat to sprawdzali czy działa czyli musieli wlać olej i benzynę ale agregat jest nowy. Może zmywarkę też sprawdzają. Można zawsze napisać lub zadzwonić do nich z pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 27.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 W mojej zmywarce (kupiona z neta)również była mokra w środku,pralka którą kupiłam kilka lat temu w normalnym sklepie tez miała mokry bęben..to normalna praktyka takich sprzetów w fabryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 27.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Normalna rzecz, a szczególnie w zimie, kiedy wstawiasz do ciepłego domu wyziębioną w transporcie metalową zmywarkę to się sporo skrapla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 27.01.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 uffff, kamień z serca Mogę spać spokojnie Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 27.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Myśle że będzie tak jak napisał stuk. Mój piekarnik przywieziony zimą też po postoju w domu zrobił się cały mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamfrej 27.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Z mojej zmywarki wylała się woda z węża, wiec chyba to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 27.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moja też była mokra,małż mnie uświadomił,że była sprawdzana i nikt później ze szmatką nie lata i nie wyciera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts