tom_79 27.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 chcelm sie dowiedziec czy dobrym pomysłem jest montaz płyty g-k na kleju w łazience bo dlamnie bylo by to wyjscie idealne ale ktos mi mowil ze moze potem sciana pływac i ze nie poleca,ja osobiscie nie mam zdania i chcialem sie poradzic a droga sprawda to czy mozna odrazu pokryc gipsem sciane ktora była wytynkowana i pomalowania farba bo farba sie dobrze trzyma i wykonawca mowi ze bez problemu mozna odrazu gipsowac i nie potrzeba zdzierac farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 27.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Skorzystaj z opcji "szukaj".To było już mielone wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigi36 27.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 chcelm sie dowiedziec czy dobrym pomysłem jest montaz płyty g-k na kleju w łazience bo dlamnie bylo by to wyjscie idealne ale ktos mi mowil ze moze potem sciana pływac i ze nie poleca,ja osobiscie nie mam zdania i chcialem sie poradzic a droga sprawda to czy mozna odrazu pokryc gipsem sciane ktora była wytynkowana i pomalowania farba bo farba sie dobrze trzyma i wykonawca mowi ze bez problemu mozna odrazu gipsowac i nie potrzeba zdzierac farby ja osobiscie nie polecam ci płyty k/g polecam otynkowanie łazienke a co do gipsu jezeli farba nei schodzi pod skrobakiem to dwa razy zagruntowac i mozna kłasc tynk gipsowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.01.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jak to mówią im więcej ludzi tym więcej odmiennych zdań. Jeśli chodzi o montaż płyty w łazience na klej to możesz to jak najbardziej. Zrobilem tak kiedyś u siebie tak z 10 lat temu i nic do tej pory się z tym kompletnie nie dzieje. Na to poszły płytki. Z drugim pytaniem to zgadzam się z zbigi36 - na pewno gruntowanie i to porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek_w 28.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Miras12 właśnie mnie uspokoiłeś, bo zrobiłem tak z ojcem i się trochę bałem. Łazienka mała, nie było miejsca na stelaże. Jak coś się będzie działo to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_79 28.01.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 oj to fajnie ze uciebie wytrzymalo to 10 lat wiec ja tez tak robie bo mam tylko jeden tydzien po odbiorze kluczy na szybki remont i przeprowadzke-a płyty i klej bardzo mi to uławia wielkie dzieki za pozytywne wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 28.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 oj to fajnie ze uciebie wytrzymalo to 10 lat wiec ja tez tak robie bo mam tylko jeden tydzien po odbiorze kluczy na szybki remont i przeprowadzke-a płyty i klej bardzo mi to uławia wielkie dzieki za pozytywne wiesci nie ma stresu ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts