emqwadrat 27.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam.... było wiele dyskusji na ten temat ale wszystkiego nie znalazłem.... jak ktoś wie gdzie szukać to proszę o linka... 1. Jak samemu zrobić dobry beton na budowie do wylewek na podłogówkę.... tzn. z czego (jaki piasek, żwir, cement) i ile.... najlepiej w litrach... 2. Siatkę stalową przeciwskurczową jak dać....tzn. ile cm od powierzchni wylewki ew. ile od rurek... a może pod rurki (tak też ktoś zrobił) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 napisz do Janzara.... potem do niego zadzwonisz i dowiesz sie wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 04.02.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 napisz do Janzara.... potem do niego zadzwonisz i dowiesz sie wszystkiego... Dzięki Już piszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 04.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 napisz do Janzara.... potem do niego zadzwonisz i dowiesz sie wszystkiego... Dzięki Już piszę.... I napisz tutaj To mnie czeka "na dniach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 06.02.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Skontaktowałem się z Janzarem..... dłuuuuuga rozmowa ale warto. Reasumującnaszą rozmowę, jeżeli robisz sam to: cement/piask=1/4,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts