maly1103 27.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich jestem tu nowy i jeszcze niebardzo wiem jak się poruszac tutaj .Mam takie pytanko mam już tz. siąnkę ale jest ona strasznie małą ma 1.25m na 1.25m i tak jest w płanach jest strasznie niewygodna bo malutka i chciałbym ją rozbudować do 4m na 2m czy potrzebne są jakieś pozwolenia i plany . Prośba czy mugłby ktoś napisac co mam załatwic i od czego zacząć bo nie mam zielonego pojęcia z góry dziękuje aha i jaki są mniejwięcej koszty będą nowe fundamenty ściany i zadaszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.01.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 To zalezy jak ta "sionka" bedzie rozbudowana. Na zewnatrz budynku, czy wewnatrz, czy narusza sciany konstrukcyjne budynku czy tylko dzialowe?. Na jakim etapie jest budynek?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly1103 29.01.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 nowej sionki wymiary dł 5 szer.3 na zewnątrz budynku nie narusza zadnych ścian będzie dostawiona do budynku tj przyklejona budynek jest stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Zgodnie z prawem wymagane jest pozwolenie na budowe. Potrzebujesz architekta w do zrobienia dokumentacji na rozbudowe budynku. Obawiam sie jednak, ze bedziesz zaskoczony kosztami dokumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly1103 09.02.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a jakie to są koszty? aha i co by było zebym wybudował to na dziko bez zadnego pozwolenia jakie były by konsekwęcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts