Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

białe płytki łazienkowe - widział ktoś?

pAnna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czytałam właśnie o tym na FM, ale również widziałam w sklepie z łazienkami gotowe takie tafle z obrazkami, tylko nie były ciekawe. Następnym razem dokładniej się przyjrzę, bo jest to bardzo efektowne. A jakie masz kafelki nad umywalką? Napisz, proszę coś więcej o swoich kafelkach. :p

bardzo ładna łazienka. A jak wykorzystałaś to zdjęcie?

no właśnie :wink:

Zleciliśmy wydruk wielkoformatowy i wyklejono nam tym wydrukiem szklane drzwi oraz pas szkła przy WC.

Dzieki,zakiełkowała mi myśl ,aby ozdobić w ten sposób drzwi do szafki łazienkowej,ale szczerze powiem ,nie wiem jak się za to zabrać :cry: Skąd takie odpowiednie zdjęcia brać i dalej gdzie do drukarni? .Z jaką ceną należałoby się zmierzyć?

Czytałam właśnie o tym na FM, ale również widziałam w sklepie z łazienkami gotowe takie tafle z obrazkami, tylko nie były ciekawe. Następnym razem dokładniej się przyjrzę, bo jest to bardzo efektowne. A jakie masz kafelki nad umywalką? Napisz, proszę coś więcej o swoich kafelkach. :p

:D

Białe i czarne kafle to Baldocer.

Beauty, jest mnóstwo firm, które robią wydruki, fototapety. Od nich tez mielismy zdjęcie. Możesz sobie sama znaleźć zdjęcie, ale ono musi być świetej jakości. Takie zdjęcia w necie też czasem słono kosztują. Do tego dochodzi cena szkła,montażu. My mielismy to szczęście, ze trafiliśmy na profesjonalistów, nie musielismy tego wozić do naszego szklarza, firma wzieła to na siebie. Cenę postaram się przysłac na priva.

Beauty, jest mnóstwo firm, które robią wydruki, fototapety. Od nich tez mielismy zdjęcie. Możesz sobie sama znaleźć zdjęcie, ale ono musi być świetej jakości. Takie zdjęcia w necie też czasem słono kosztują. Do tego dochodzi cena szkła,montażu. My mielismy to szczęście, ze trafiliśmy na profesjonalistów, nie musielismy tego wozić do naszego szklarza, firma wzieła to na siebie. Cenę postaram się przysłac na priva.

Beauty, jest mnóstwo firm, które robią wydruki, fototapety. Od nich tez mielismy zdjęcie. Możesz sobie sama znaleźć zdjęcie, ale ono musi być świetej jakości. Takie zdjęcia w necie też czasem słono kosztują. Do tego dochodzi cena szkła,montażu. My mielismy to szczęście, ze trafiliśmy na profesjonalistów, nie musielismy tego wozić do naszego szklarza, firma wzieła

to na siebie. Cenę postaram się przysłac na priva.

Jaksie a jaka to seria z Baldocera?

pewnie że się nadadzą, musisz tylko zmniejszyć ilość czarnego. Dać na załamaniach, za kibelkiem taką ładną linię i przy wejściu do wanny/prysznica. zresztą myślę, że jak do nich pójdziesz podpowiedzą ci. teraz większość sklepów ma konsultantów/ projektantów. Musisz tylko sprawdzić kiedy ma dyżur:)

Ja właśnie kupiłam inalco royal w max-flizie. Do tego narożna wanna i będzie cudo: http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/p__ytki_inal-3776/big/royal2.jpg płytki royal wygrały z ceramica magica texstiles: http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/do_wn__trz_c-2672/big/textiles.jpg

no jeszcze zastanawiałam się nad takimi malutkimi płytkami, ale uznałam, że wyglądają zbyt sterylnie. Trochę jak w szpitalu: http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/p__ytki_inal-3776/big/dado.jpg

bardzo ładna łazienka. A jak wykorzystałaś to zdjęcie?

no właśnie :wink:

Zleciliśmy wydruk wielkoformatowy i wyklejono nam tym wydrukiem szklane drzwi oraz pas szkła przy WC.

no to fajnie wymysliłaś u mnie tez bedą szklane drzwi,ale ja myslałam o tych gotowych profilach wyklejanych na scianach

chcie zakupić gotowy profil na sciane większy np;jakieś drzewo i od razu mniejsze drzewo na drzwi,ale narazie mam to w planach

płytki już zamówiłam także zobaczymy