INEZ2007 28.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A to moje białe płytki...http://img39.imageshack.us/img39/5739/dsc03140h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Mnie bardzo podobają się takie: http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/fliesen/emo_large/BAD_BIANCONERO_1.jpghttp://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/fliesen/emo_large/BAD_BIANCONERO_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 bardzo ładna łazienka. A jak wykorzystałaś to zdjęcie? no właśnie Zleciliśmy wydruk wielkoformatowy i wyklejono nam tym wydrukiem szklane drzwi oraz pas szkła przy WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 28.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Czytałam właśnie o tym na FM, ale również widziałam w sklepie z łazienkami gotowe takie tafle z obrazkami, tylko nie były ciekawe. Następnym razem dokładniej się przyjrzę, bo jest to bardzo efektowne. A jakie masz kafelki nad umywalką? Napisz, proszę coś więcej o swoich kafelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 bardzo ładna łazienka. A jak wykorzystałaś to zdjęcie? no właśnie Zleciliśmy wydruk wielkoformatowy i wyklejono nam tym wydrukiem szklane drzwi oraz pas szkła przy WC. Dzieki,zakiełkowała mi myśl ,aby ozdobić w ten sposób drzwi do szafki łazienkowej,ale szczerze powiem ,nie wiem jak się za to zabrać Skąd takie odpowiednie zdjęcia brać i dalej gdzie do drukarni? .Z jaką ceną należałoby się zmierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.12.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Czytałam właśnie o tym na FM, ale również widziałam w sklepie z łazienkami gotowe takie tafle z obrazkami, tylko nie były ciekawe. Następnym razem dokładniej się przyjrzę, bo jest to bardzo efektowne. A jakie masz kafelki nad umywalką? Napisz, proszę coś więcej o swoich kafelkach. Białe i czarne kafle to Baldocer. Beauty, jest mnóstwo firm, które robią wydruki, fototapety. Od nich tez mielismy zdjęcie. Możesz sobie sama znaleźć zdjęcie, ale ono musi być świetej jakości. Takie zdjęcia w necie też czasem słono kosztują. Do tego dochodzi cena szkła,montażu. My mielismy to szczęście, ze trafiliśmy na profesjonalistów, nie musielismy tego wozić do naszego szklarza, firma wzieła to na siebie. Cenę postaram się przysłac na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dzięki Ci za wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia4321 29.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Czytałam właśnie o tym na FM, ale również widziałam w sklepie z łazienkami gotowe takie tafle z obrazkami, tylko nie były ciekawe. Następnym razem dokładniej się przyjrzę, bo jest to bardzo efektowne. A jakie masz kafelki nad umywalką? Napisz, proszę coś więcej o swoich kafelkach. Białe i czarne kafle to Baldocer. Beauty, jest mnóstwo firm, które robią wydruki, fototapety. Od nich tez mielismy zdjęcie. Możesz sobie sama znaleźć zdjęcie, ale ono musi być świetej jakości. Takie zdjęcia w necie też czasem słono kosztują. Do tego dochodzi cena szkła,montażu. My mielismy to szczęście, ze trafiliśmy na profesjonalistów, nie musielismy tego wozić do naszego szklarza, firma wzieła to na siebie. Cenę postaram się przysłac na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia4321 29.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Czytałam właśnie o tym na FM, ale również widziałam w sklepie z łazienkami gotowe takie tafle z obrazkami, tylko nie były ciekawe. Następnym razem dokładniej się przyjrzę, bo jest to bardzo efektowne. A jakie masz kafelki nad umywalką? Napisz, proszę coś więcej o swoich kafelkach. Białe i czarne kafle to Baldocer. Beauty, jest mnóstwo firm, które robią wydruki, fototapety. Od nich tez mielismy zdjęcie. Możesz sobie sama znaleźć zdjęcie, ale ono musi być świetej jakości. Takie zdjęcia w necie też czasem słono kosztują. Do tego dochodzi cena szkła,montażu. My mielismy to szczęście, ze trafiliśmy na profesjonalistów, nie musielismy tego wozić do naszego szklarza, firma wzieła to na siebie. Cenę postaram się przysłac na priva. Jaksie a jaka to seria z Baldocera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 białe nazywały się blanco brillo, a na czarnych było snake black, ale nei mogłam ich nigdzie w necie, w katalogach znaleźć, tylko w naszym sklepie. To chyba jakaś stara kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazza 29.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/aran__acja_v-1201/big/DSC_0602.JPGmnie się marzy taka czarno-biała. Klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 06.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jaka śliczna łazienka gdzie te płytki można kupić? Przeczytałam twojego posta parę dni temu i nie daje mi spokoju ten obraz. jakbym chciała mieć taką łazienkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 06.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jaka śliczna łazienka gdzie te płytki można kupić? Przeczytałam twojego posta parę dni temu i nie daje mi spokoju ten obraz. jakbym chciała mieć taką łazienkę! Jest napisane w temacie, ze łazienka z max-fliza, a max-fliz jest w Krakowie i Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 08.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no tak...oczywiście nie zauważyłam tematu. Cała ja. Muszę tam pojechać. Tylko czy do mojej małej łazienki to będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazza 11.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 pewnie że się nadadzą, musisz tylko zmniejszyć ilość czarnego. Dać na załamaniach, za kibelkiem taką ładną linię i przy wejściu do wanny/prysznica. zresztą myślę, że jak do nich pójdziesz podpowiedzą ci. teraz większość sklepów ma konsultantów/ projektantów. Musisz tylko sprawdzić kiedy ma dyżur:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piatich 12.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja właśnie kupiłam inalco royal w max-flizie. Do tego narożna wanna i będzie cudo: http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/p__ytki_inal-3776/big/royal2.jpg płytki royal wygrały z ceramica magica texstiles: http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/do_wn__trz_c-2672/big/textiles.jpg no jeszcze zastanawiałam się nad takimi malutkimi płytkami, ale uznałam, że wyglądają zbyt sterylnie. Trochę jak w szpitalu: http://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/p__ytki_inal-3776/big/dado.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatasw1 19.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 bardzo ładna łazienka. A jak wykorzystałaś to zdjęcie? no właśnie Zleciliśmy wydruk wielkoformatowy i wyklejono nam tym wydrukiem szklane drzwi oraz pas szkła przy WC. no to fajnie wymysliłaś u mnie tez bedą szklane drzwi,ale ja myslałam o tych gotowych profilach wyklejanych na scianach chcie zakupić gotowy profil na sciane większy np;jakieś drzewo i od razu mniejsze drzewo na drzwi,ale narazie mam to w planach płytki już zamówiłam także zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatasw1 19.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 łazienka jest fantastyczna- jaksie-u mnie bedzie więcej bielihttp://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/min_947c1b0.jpgwybrałam ta kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzięki . Wstaw proszę większa fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatasw1 19.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzięki . Wstaw proszę większa fotkę http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/floral19615.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts