mysza223 27.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Podlasianie piszcie o swoich wykonawcach tych dobrych i tych złych - tych polecanych i tych o których szkoda wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 28.01.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jak widać ludzie nie mają żadnych opinii na temat podlaskich wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 29.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Mają mają Ja jak na razie tylko na tych "dobrych" trafiam i z czystym sumieniem mogę polecić murarzy. P.Płachciński , wieloletnie doświadczenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 30.01.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ireneusz Kozłowski z Łap dekarz - proponuję omijać z daleka - nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 30.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Jan Andruszkiewicz - hydraulika - polecamBogdan - wykończeniówka (ściany, łazienki, podłogi) - polecam namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 06.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Może ktoś ma do polecenia ekipę dobrze budującą w ytongu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellilla 11.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Mają mają Ja jak na razie tylko na tych "dobrych" trafiam i z czystym sumieniem mogę polecić murarzy. P.Płachciński , wieloletnie doświadczenie pozdrawiam Możesz podać namiar na Pana" solidnego", z góry dziękuję( [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 04.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 I tylko tyle opinii A ja właśnie szukam opinii na temat "myszy223" i nigdzie nic nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.07.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Drodzy Podlasianie czy wszyscy na podlasiu własnymi rękami budują - bo nikt nic nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadoko 09.07.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Drodzy Podlasianieposzukuje opini o firmie ekodachpolbędę wdzięczny za wszelkie informacje o jakości ich usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 10.07.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 witam szukam ekipy do docieplenia i elewacji ktos moze namiary podesłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba2001 18.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Czy ktoś korzystał z usług firmy Fagrodach z Ksiezyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Podlasianka 23.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Robiłam u nich tylko zakupy - z usług nie korzystałam. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izzy 09.12.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam,chciałbym wyrazić swoją opinię o firmie Fagro Dach. Mój problem z dachem zaczął się ubiegłej zimy rok po wykonaniu roboty. Po opadach sniegu i po mrozie przyszła pora na odwilż, pewnego dnia gdzy zaszedłem na budowę zobaczyłem zacieki w szystkich pomieszczeniach na poddasz po głębszej analizie czyli sprawdzeniu skad wzieła sie woda doszedłem do wniosu że pochodzi ona z topniejącego śniegu zalegającego miedzy blacho dachówką a membrana paroprzepuszczalną. Niezwłocznie złożyłem reklamację w owej firmie miało to miejsce w styczniu 2010 roku. Po kilku tygodniach a może i minęło ze 2 miesiące nie dostałem od firmy żadnej odpowiedzi, więc pofatygowałem się tam osobiście. Szefa nie zastałem ale umówiłem się z nim na spotkanie, do spotkanie doszło wydawał się na porządnego, ale to tylko na pozór. Poinformował mnie, że w kwietniu wpadnie jego człowiek zobaczyć co się tam dzieje dokładnie, ale ten kwiecień był trochę przesadzony i pojawił się we wrześniu, myślał że może znajdzie tam zalegający śnieg. Po wizycie stwierdził, że nie widzi tutaj żadnych wad itp. Po kilku dniach otrzymałem notatkę, że nie stwierdzono żadnych wad, ale jakby jakieś się pojawiały, żebym niezwłocznie skontaktował się z ich firmą. Zrobiłem to jak problem ponownie wystąpił tej zimy, a tu znowu zero odzewu prawie znikomy kontakt z dyrektorem i szefem, którzy się zajęli tą sprawą. Ale po kilku godzinach siedzenia na telefonie niby coś wskórałem mają przyjechać jutro i naprawić dach. Ale jest jeszcze jedna kwestia odszkodowanie za szkody wyrządzone w grudniu tego roku które się pojawiły po roztopach śniegu, żadna osoba mi niemożne na to pytanie odpowiedzieć jak to u nich wygląda jedynie szef, ale ja z tym bałwanem już mam dość rozmawiać. A tak poza tym do wykonania prac wynajęli jakiegoś Cześka. Teraz zacznie się batalia o odszkodowanie już powoli opadam z sił, jak nie załatwią tej kwestii jak należy sprawę skieruję do sądu. Bo ile to można czekać.Pozdrawiam i odradzam tą firmę, zapewne każda inna byłaby lepsza. A tak poza tym nie wymieniłem tutaj jeszcze kilku wątków bo brak słów na to co oni robią w tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp79 19.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 J. Łuba, wykończeniówka, szpachlowanie, malowanie, glazury, terakoty. Teren działania: Białystok i okolice. Szczerze odradzam i przestrzegam. Nie wpakujcie się w to samo bagno co ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 19.05.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Omijajcie z daleka elektryka Mariusz Karalenko dawniej miał firmę pod nazwą Eltri, teraz coś pozmieniał. Szczerze NIE POLECAM tego pseudo fachowca. Uwaga, dość często ten gość ogłasza się na bialystokonline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
white1234 20.05.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ogród Marzeń Maciej Gaweł proponuję omijać szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts