aniarafal236 27.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Prosze o wpisywanie wszelkich porad, wlasnych sugesti, które bede pomocne podczas mojej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witajcie! Już nie mogę się doczekać pierwszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 28.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Żeby avatarek się pokazał w profilu to: kopiujesz i wklejasz Adres URL (tak jak w przypadku zdjęcia, tylko bez tych nawiasów i tego co jest w nich) w PROFILU w polu "Odnośnik do zewnętrznego emblematu". Pamiętaj tylko o rozmiarze avatara ok 6 kb:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Co do zdjęć to radzę przejść do fotosika, tam można dowolnie wybierać wielkość zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Na Foto Onet się nie znam, ale powinna być tam jakaś opcja do zaznaczenia jaką wielkość zdjęcia chcesz mieć. Z Fotosikiem na którym większość forumowiczów ma zdjęcia jakoś nie mogę się dogadać. Jeśli chcesz natomiast przejść na ImageShack to mogę Cię poprowadzić Jest tam kilka różnych opcji http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 30.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Na "onecie" wystarczy w opcji "widok" (nad wyświetlanym zdjęciem) wybrać odpowiedni rozmiar zdjęcia: *miniaturkę ( symbol 4 małe kwadraciki), *średni rozmiar (mniejszy kwardacik) lub *maksymalny rozmiar (na forum się nie sprawdza, bo strasznie "rozwala" stronę).Najlepszy jest średni rozmiar, dość szybko się otwiera i wszystko dobrze widać. Następnie kliknąć na dane zdjęcie, (w wybranej wielkości ) i dopiero wtedy skopiować adres URL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ciągle się mylę, kurcze pieczone. Pierwszy odruch od razu odpowiedzieć Już w kilku wątkach tak nabroiłam i zaraz się przenosiłam, u Ciebie zagapiłam się totalnie Ale to chyba z zachwytu. Przepraszam i od razu przenoszę się do komentarzy, tam usunęłam post Zamurowało mnie, przepiękna. Będziecie mieli aż tak dużą kuchnię? zazdraszczam i przepiękne łukowate okno. Mam tylko jedno takie i to w przyszłej bibliotece Przepiękne sklepienie, marmury chyba na podłodze i blatach, ech... cudo czekam co dalej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1 26.07.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Prosze o wpisywanie wszelkich porad, wlasnych sugesti, które bede pomocne podczas mojej budowy. Witam, Ciekawa jestem jakie są postępy w budowie? P.S. Buduję podobny dom, więc moja ciekawość jest uzasadniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts