dedek76 27.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam,chciałbym ostrzec wszystkich przed panem Grzegorzem Kosmalą z okolic Brzozowa ktory podaje się za osobę świadczącą usługi w zakresie studniarstwa.Otóż ten pan po wykopaniu kilku metrów dziury na mojej działce,pobraniu zadatku i sporej kwoty pieniedzy na kupno kręgów betonowych delikatnie mówiąc ulotnił się .Nie odpowiada na moje telefony a gdy uda mi się do niego dodzwonić z zastrzeżonego numeru zachowuje sie bardzo chamsko i wulgarnie.Dlatego przestrzegam wszystkich przed wdaniem się w jakąkolwiek współpracę z tym oto psedostudniarzem.Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie się podzielę wiedzą na temat tego pana.Mój email [email protected] A tak swoją drogą czy ktoś miał jakąś przygodę z tym panem (niekoniecznie tak niemiłą jak ja)lub temu podobne przypadki i jak rozwiązaliście takie problemy.Czekam na opinie._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 12.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mialem okazje poznac tago pana. Moja przygoda zakonczyla sie podobnie jak przedmowcy. Przestrzegam innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 zgłosiliście oszustwo na Policję? oszustwociężar gatunkowy: występekprzepis karny: art. 286 K.k.grożąca kara: pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 latforma winy: umyślna w zamiarze bezpośrednimodpowiedzialność nieletnich: nietyp kwalifikowany / uprzywilejowany: tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 13.03.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Tak ,ja zgłosiłem sprawę do prokuratury na dzień dzisiejszy sprawa jest przydzielona do prokuratora a czy już zostały podjęte jakieś czynności na razie nie wiem.Mam nadzieję,że potraktują to w miarę poważnie i zajmą się tą sprawą.Ja zostałem oszukany na kwotę 3600zł.Nie wiem jak to wygląda w praktyce,gdyż nigdy nie miałem z z czyms takim do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 31.07.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Obecnie Grzegorz Kosmala z Golcowej k.Brzozowa poszukiwany jest przez komendę powiatową policji w Brzozowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 26.11.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek84 03.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Tak spotkłem się z tym panem i ta znajomość kosztowała mnie 200zł i dwa betony i kupe nerwów. Bardzo nieprzyjemny facet chamskie zachowanie. Szkoda słów dla tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 04.01.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Widzę,że jest kolejny oszukany przez tego oszusta.Nie używam już słowa Pan gdyż jest to zwykła menda i złodziej który czeka tylko na okazję aby kogoś okraść.Obecnie prawdopodobnie ukrywa się poza granicami Polski,gdyż jest poszukiwany przez policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I wpuścili go gdziekolwiek za granice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 01.04.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Sprawa potoczyla sie dalej, otóż 18.03.2011 odbyła się rozprawa w Sądzie Rejonowym w Rzeszowie na której Kosmala przyznał się do winy i został skazany na 8 miesięcy pozbawienia wolnosci(bez zawieszenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 04.04.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Temida nierychliwa, ale sprawiedliwa. Gratulacje, że nie odpuściłeś. Mi co prawda udało się podczas budowy uniknąć takich ludzi, ale kolega ma podobny problem. Wręczył 10 tys. PLN zaliczki i kontrahent zapomniał dostarczyć towar. Dziś ściga Go komornik. Co miesiąc ściąga 70 zł... Potrwa to ze 25 lat, ale kolesiowi nikt nie odpuścił - nie Jego jednego oszukał.... Pozdrawiammacst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts