skawin 28.01.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 WitamCiągle poszukuje taniego w budowie i wygodnego domku. Znalazłem własnie ten projekt: http://www.archeton.pl/projekt/smyk2-679-629-opisogolny-dbe355c2588e92270c678ee7bc59048b. Proszę o opinie, może już ktoś budował ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 28.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jeżeli ten dom jest skrojony na miarę Twoich możliwości i oczekiwań to nie ma za specjalnie do czego się IMO doczepić... (w sensie marnotrawstwa powierzchi czy bezsensownych rozwiązań). to czego mi by brakowało, to: - nie ma garderoby, chyba że za taką uznać tą pakamerę przy łazience na poddaszu - jak planujesz użytkować to miejsce? - większych sypialni, zwłaszcza ten pokój obok łazienki (swoją drogą też niewielkiej) - 9 mkw minus skosy - jest malutki. na całe szczęście ścianka kolankowa ma 1m, więc nie trzeba jej podnosić, żeby w miarę wygodnie funkcjonować. - przejścia między garażem a domem, ale to kwestia indywidualnej decyzji - są argumenty za i przeciw - dodatkowego pokoju na dole, ale przy tej powierzchni nie ma o czym mówić... podoba mi się bryła budynku, na pewno dom da się wybudować (i co równie ważne, utrzymać) za przyzwoite pieniądze. gdybym miał ten porjekt przyrównać do samochodu to taki Fiat Punto Czyli całkiem ładny, funkcjonalny, w przystępnej cenie natomiast dla większej rodziny lubiącej komfort i przestrzeń to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skawin 29.01.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Domek miałby mieć ogrzewanie na paliwo stałe. Garażu defakto by nie było bo już mam wolno stojący. Zamiast tego składzik oczywiście przejście z kotłowni do składziku, zamiast bramy garażowej okno a z tyłu drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
virus_lx 31.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam.Własnie będe zaczynał budowe tego domku, tzn.. projekt kupiony pozwolenie na budowe jest.... teraz czekamy aż obeschnie ziemia po zimie i ruszamy z budową.Prosze okontakt osoby które zamierzają lub budują ten domek. Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts