Gość 04.11.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ja też mam Aluplasta 5 komór z ciepłą ramką i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 a ja mam 5 komorówe VEKA perfektline i tez na razie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość John 06.11.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Ja kupiłem 3 komorowego aluplasta z systemem roundline na początku pażdziernika, musiałem czekać miesiąc za oknami (profil ściągany z niemiec) Ta firma to martom (lub tim-bau) ze swarzędza koło poznania i narazie nic nie mówili że prołil się kończy. A moze ktoś zna tą firmę i może coś o nich powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 RR Twoje myślenie zmierza w dobrym kierunku.Najnowsze rozwiązania to typowe profile trójkomorowe na nakładkami na ramy 4-komorowymi [osobny element]Inne rozwiązanie to profile dwukomorowe ocieplane wkładkami z pianki i z usztywnieniami dzielonymi mostkiem termicznym lub z włókien szklanych.Inne rozwiązanie to profile siedmiokomorowe np. SCHUCo CT 80 ale ze zmienionym sposobem usztywnienia - usztywnienia się nie wsuwa tylko jest już to zrobione razem z profilem PVC - są to dwie - druga i szósta ścianka i są z blachy aluminiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts