lgajos 28.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Muszę wylać posadzkę okresowo poniżej wód gruntowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 28.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 szkło w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Notoco 28.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Są środki które poprawiają właściwości betonu, beton nigdy nie będzie 100% wodoszczelny od tego jest hydroizolacja.Ale popytaj się za preparatem jeśli dobrze pamiętam hydroplast , zdaje się że produkowany w Polsce. Poprawia wodoszczelność i nasiąkliwość, powinien być wystarczający na twoje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 28.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Są środki które poprawiają właściwości betonu, beton nigdy nie będzie 100% wodoszczelny od tego jest hydroizolacja. Ale popytaj się za preparatem jeśli dobrze pamiętam hydroplast , zdaje się że produkowany w Polsce. Poprawia wodoszczelność i nasiąkliwość, powinien być wystarczający na twoje potrzeby. Jeśli poprawia wodoszczelność to OK, ale w jaki sposób poprawia jednocześnie nasiąkliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 02.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Robiłem beton wodoszczelny do oczka wodnego. Najtańszy preparat jaki wtedy udało mi się zdobyć to HYDROFLUX, ale jest tego pełno. Kazdy producent chemii budowlanej ma coś takiego w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 03.02.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja dodawałem hydroflux firmy mexx, lub wodouszczelniacz firmy jk (to jest to samo).Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lgajos 12.02.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Po rozeznaniu tematu doszłem do wniosku że nie ma betonu wodoszczelnego.Środki dodawane do betonu w większym lub mniejszym stopniu zmniejszają przesiąkliwość.Jak kolega napisał tylko hydroizolacja.W związku z tym poszłem za radą znajomego fachury,pospawanie wanny tym bardziej że to wymiary piwnicy to 2.5-1.5m.Wszystkim dziękuję za opinie i porady.Temat uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts