seba_x 28.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dopadł mnie kryzys ! i w związku z tym sprzedam kostkę granitową szarożółtą w rozmiarze 4/6 (9m2 z tony) . cena za tonę 200zł , mogę zorganizować transport . zapraszam chętnych na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 29.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 kryzys dalej mnie ciśnie , nie zwlekaj ! wykorzystaj okazję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 02.02.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 prawdziwa okazja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fil 2871 03.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 DROGO MASZ TE KOSTKE ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 04.02.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 DROGO MASZ TE KOSTKE ..................... no nie wiem , interes legalny ! jak przejdę do podziemia to będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 09.02.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 03.03.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nadal aktualne , wszystko drożeje a kostka nie ! wykorzystaj okazję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 20.04.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no koniec żartów , w telewizji mówią że kryzys mija , na giełdzie same wzrosty , złotówka się umacnia , więc nie mówcie że nie macie pieniędzy , proszę kupować i nie marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 05.05.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 oferta nadal aktualna , w tej cenie 22zł/1m2 to nawet betoników nie kupicie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 05.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 droga ta kostka, droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 05.05.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 droga ta kostka, droga. jak dla kogo ! zawsze można sobie kupić odpad poprodukcyjny nazywany przez cwaniaczków z alledrogo "lupkiem" a to zwykłe śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 05.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 eeee, ty piszesz z Kostrzy tak? bo ja z Kostrzy biorę kostkę 4/6 za 148 zł/t., loco bagi są moje. jeżeli to ta sama Kostrza, z której ty piszesz a ja kupuje kostkę, to sprzedajesz swoją za drogo. chyba, że bierzesz ją z innej Kostrzy niż ta, w której są kamieniołomy granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 06.05.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 eeee, ty piszesz z Kostrzy tak? bo ja z Kostrzy biorę kostkę 4/6 za 148 zł/t., loco bagi są moje. jeżeli to ta sama Kostrza, z której ty piszesz a ja kupuje kostkę, to sprzedajesz swoją za drogo. chyba, że bierzesz ją z innej Kostrzy niż ta, w której są kamieniołomy granitu jeżeli ty kupujesz za 148 netto i to w dodatku 4/6 to sprzedawca raczej nie prowadzi interesu legalnie , cudów nie ma , na czymś musi oszczędzać , na jakości , ludziach , zusie , skarbówce a może na materiale ? przerabia jakiś syf a ty to dalej puszczasz "łosiom" . tak czy siak to raczej ci nie uwierzę w cenę 148zł , chyba że udowodnisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 06.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 przecież nie musisz mi wierzyć, zresztą cena kostki granitowej nie jest kwestią wiary, dogmatów, ale rachunku ekonomicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 06.05.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 przecież nie musisz mi wierzyć, zresztą cena kostki granitowej nie jest kwestią wiary, dogmatów, ale rachunku ekonomicznego ok , czyli ściema ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 06.05.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ściema? wiara? równie dobrze możesz to okreslić jako: plac zabaw. wiesz dlaczego masz takie koszty? bo: 1) jesteś pośrednikiem, który kupuje kostkę granitową w Kostrzy na kilogramy, co więcej: nie masz tyle kapitału by za te kilogramy płacić przy odbiorze. albo: 2) kupiłes na allegro szlifierke kątową i małą tarczę do cięcia kamienia po to, by całymi dniami wycinac z resztek produkcyjnych kostkę. albo: masz pozwolenie na wydobycie granitu, ba! masz nawet własne, rodzinne złoże na działce. masz łupiarki, traki itp itd., ale wykombinowałeś sobie, że ceny materiałów budowlanych mają być takie jak dwa lata temu. nie przewidziałeś, że złoto w eldorado się wyczerpało? podpisz weksel kupiecki, płać z zerowym terminem płatności przy odbiorze, odbieraj własnym transportem, to gwearantuję ci, że w Kostrzy kupisz kostkę w cenie 148 zł / t. (min. 24 t.) z handlowym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 06.05.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 albo: masz pozwolenie na wydobycie granitu, ba! masz nawet własne, rodzinne złoże na działce. masz łupiarki, traki itp itd., zgadłeś !!! , dlatego wiem co i ile kosztuje , ok , znalazłeś desperata który sprzedaje ci w tej cenie bo bierzesz bardzo dużo , napisz więc ile ty wołasz za kostkę od swoich klientów ? bo jak rozumiem jesteś pośrednikiem ? jeśli to nie problem dla ciebie to napisz na p.w. kto w kostrzy jest takim desperatem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts