reamer 28.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam.Ile płaciliście za wentylację mechaniczną.Moja instalacja ( dom o kubaturze 450 m3) została wyceniona na : 17 tys netto w tym:- projekt- wykonanie instalacji - rekuperator Bartosz Vena 4- pomiary po montażuFirma z Bydgoszczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mslodka 28.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Went. mechan. z reku. Brink Renovent 300 z bybassem- 13,5tys. brutto.Frima z łódzkiego, dom ok. Żyrardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 U nas reku wykonana przez firme Warebud z Wielunia, koszt 17 tys instalacja + 13 tys GWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saper 05.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dorzucę jeszcze jeden koszt którego ja nie liczyłem. Jako koszt instalacji należało by też policzyć koszt szachtów KG które pożniej trzeba zrobić aby tą instalecję zakryć. U mnie żeby to ładnie wkomponować wyszło dobrych kilka tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts