cieszynianka 30.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wszystko zepsułyście A szef wędkuje? Przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wszystko zepsułyście A szef wędkuje? Przepraszamy Serio szef wędkuje? Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki Może na motorze śmiga? A może lubi militaria? A lubi strzelać kuleczkami z farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wszystko zepsułyście A szef wędkuje? Przepraszamy Serio szef wędkuje? Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki Może na motorze śmiga? A może lubi militaria? A lubi strzelać kuleczkami z farby? Białe czy czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wszystko zepsułyście A szef wędkuje? Przepraszamy Serio szef wędkuje? Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki Może na motorze śmiga? A może lubi militaria? A lubi strzelać kuleczkami z farby? Białe czy czerwone I białe i czerwone. Ale ostatnio poszukuje "raczków morskich" cholernie drogie i ciężko dostać W sobote koleś przedemną kupił ostatnią paczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Zapomniałeś o urodzinach żony To nie opierdol, ale wp...ol się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Zapomniałeś o urodzinach żony To nie opierdol, ale wp...ol się należy Nie zapomniałem, tylko dałem jej liste swoich prezentów a nie zapytałem, się co ona chce? Przecież nie mozna pamiętać o wszytkich pierdołach Urodziny ma dopierow w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Zapomniałeś o urodzinach żony To nie opierdol, ale wp...ol się należy Nie zapomniałem, tylko dałem jej liste swoich prezentów a nie zapytałem, się co ona chce? Przecież nie mozna pamiętać o wszytkich pierdołach Urodziny ma dopierow w czerwcu. To masz trochę czasu na przygotowanie prezentów dla żony. No to do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Zapomniałeś o urodzinach żony To nie opierdol, ale wp...ol się należy Nie zapomniałem, tylko dałem jej liste swoich prezentów a nie zapytałem, się co ona chce? Przecież nie mozna pamiętać o wszytkich pierdołach Urodziny ma dopierow w czerwcu. To masz trochę czasu na przygotowanie prezentów dla żony. No to do roboty Zrobi się torta i przekłuje uszy i będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Zapomniałeś o urodzinach żony To nie opierdol, ale wp...ol się należy Nie zapomniałem, tylko dałem jej liste swoich prezentów a nie zapytałem, się co ona chce? Przecież nie mozna pamiętać o wszytkich pierdołach Urodziny ma dopierow w czerwcu. To masz trochę czasu na przygotowanie prezentów dla żony. No to do roboty Zrobi się torta i przekłuje uszy i będzie zadowolona A kolczyki dostanie za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Zapomniałeś o urodzinach żony To nie opierdol, ale wp...ol się należy Nie zapomniałem, tylko dałem jej liste swoich prezentów a nie zapytałem, się co ona chce? Przecież nie mozna pamiętać o wszytkich pierdołach Urodziny ma dopierow w czerwcu. To masz trochę czasu na przygotowanie prezentów dla żony. No to do roboty Zrobi się torta i przekłuje uszy i będzie zadowolona A kolczyki dostanie za rok Pewnie, bo nie wiem co by tu jeszcze jej do tych dziur w uszach pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja jestem za prezentami rozwijającymi hobby obdarowanego . Czyli za rok na moje okrągłe urodziny przynosicie robaki wędki i kołowrotki a nie mówiłam Żona się śmiała bo już jej zrobiłem liste z czego bym się ucieszył Oczywiście same klamoty wędkarskie No i opierdol zebrałem bo wcześniej to ona ma okrągłe urodziny Zapomniałeś o urodzinach żony To nie opierdol, ale wp...ol się należy Nie zapomniałem, tylko dałem jej liste swoich prezentów a nie zapytałem, się co ona chce? Przecież nie mozna pamiętać o wszytkich pierdołach Urodziny ma dopierow w czerwcu. To masz trochę czasu na przygotowanie prezentów dla żony. No to do roboty Zrobi się torta i przekłuje uszy i będzie zadowolona A kolczyki dostanie za rok Pewnie, bo nie wiem co by tu jeszcze jej do tych dziur w uszach pasowało? Może jakaś dobra węglówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Węglóweczka powiadasz............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Może coś takiegohttp://www.allegro.pl/item541287097_zlote_zloto_1000_dm_marki_24_karat_rarytas.htmlhttp://www.allegro.pl/item543747809_zlota_sztabka_100_gr.html http://www.allegro.pl/item545290228_10_g_czystego_zlota_z_swiss_pamp_bez_czekania.htmlhttp://www.allegro.pl/item542498828_super_prezent_inwestycja_zloty_banknot_us_100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Albo coś takiego!!!Ja bym się BARDZO ucieszył!!!!!!!!!!!http://www.allegro.pl/item538419117_armata_hukowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Albo taka armatka........http://www.allegro.pl/item546763624_armata.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ta poprzednia fajniejsza (do straszenia sąsiadów ) Kolega sobie taką zrobił i uświetniał uroczystości grilowe, fajnie było. Problem stanowiło jedynie załatwianie czarnego prochu, no i reakcje niektórych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ta poprzednia fajniejsza (do straszenia sąsiadów ) Kolega sobie taką zrobił i uświetniał uroczystości grilowe, fajnie było. Problem stanowiło jedynie załatwianie czarnego prochu, no i reakcje niektórych sąsiadów A z czego ją wykonał? Masz może jakieś zdjęcia? Też szukałem czarnego prochu , ale niegdzie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zdjęć nie mam, ale poproszę kolegę, żeby mi dał, to Ci prześlę. Jeśli chodzi o czarny proch, to na Allegro go nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts