stukpuk 03.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zdjęć nie mam, ale poproszę kolegę, żeby mi dał, to Ci prześlę. Jeśli chodzi o czarny proch, to na Allegro go nie dostaniesz No na allegro właśnie nie ma. A może powyciągać z amunicji? Czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Aga, czytasz to jeszcze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Aga, czytasz to jeszcze...? A dlaczego ma nie czytać? Niedługo okrągłe urodziny mojej niedobrej żony...... może jakiś fajny prezent tu znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.02.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czytam, czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czytam, czytam i co ? zaispirowana się czujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.02.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 hmmm... jakby to powiedzieć no trochę mi.... ech...ale ja lubię czytać takie głupotki Są o wiele fajniejsze od chamstwa i złośliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 hmmm... jakby to powiedzieć no trochę mi.... ech...ale ja lubię czytać takie głupotki Są o wiele fajniejsze od chamstwa i złośliwości Zaraz Stuku się obrazi, wiesz jak On serio do tch swoich robali podchodzi, a i armaty zaczął powaznie traktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 03.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A może jakiś mały,nie za stary antyczek?Filiżanka,przycisk do papierów?Jeśli te pomysły już były-przepraszam-dopadam kompa dość niesystematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 hmmm... jakby to powiedzieć no trochę mi.... ech...ale ja lubię czytać takie głupotki Są o wiele fajniejsze od chamstwa i złośliwości Zaraz Stuku się obrazi, wiesz jak On serio do tch swoich robali podchodzi, a i armaty zaczął powaznie traktować Ja zawsze lubiłem dziwne prezenty I im bardziej stuknięty tym lepszy! Teraz napaliłem sie na tą armatę z Allegro PS. Ja tylko podpowiadam co można w prezencie kupić. Taka sztabka złota (10g. za 1100zł) to fajny prezent na wesele Bo mi możecie odrazu w kilogramach......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Apropo armaty, jak jade na budowe to na trawniku u gościa stoji tak fajna armatka Nie wiem czy działa? Ale fajnie wygląda na zielonym trawniczku, dom lekko na górce, i wycelowana w strone bramy...... No coż, jeden lubi armaty, drugi jak mu nogi śmierdzą........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 03.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 . Taka sztabka złota (10g. za 1100zł) to fajny prezent na wesele Bo mi możecie odrazu w kilogramach......... A jaki przycisk z niej do papierów byłby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No coż, jeden lubi armaty, drugi jak mu nogi śmierdzą........ To ja zdecydownie za armatą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 31.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 za 1200 to można jakiś zegarek konkretny sprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 17.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Być moze powrócicie do tego wątku kiedy bedziecie szukali prezentów na gwiazdkę- to warto jest zapamietać również ten link http://www.wyjatkowyprezent.pl/pomysl-na-prezent/prezenty-dla-szefowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts