adaś32 28.01.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Interesują mnie różne opinie na temat tego projektu. Ciekawi mnie zwłaszcza ocena czy przedpokój szerokości/długości ok 120 cm nie jest zbyt mały. Chodzi mi o odstęp między wiatrołapem a salonem. Czy w takiej sytuacji warto np powiększyć dom o metr, by później zyskać miejsce w przedpokoju. A może nie jest to takie istotne? Pozdrawiam http://www.archigraph.pl/?co=parter&n=442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 28.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jeżeli nie będzie drzwi do salonu to moim zdaniem OK. Natomiast jeśli wstawisz tam drzwi to 1,2 m to stanowczo za mało. Będzie efekt wąskiego poprzecznego korytarzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts