okojan 04.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dostałem propozycje wykonania na rurach:Kan therm; Geberit Meplatherm oraz Roth. Kan therm tańszy od pozostałych 2-uch o około 2200 zł.Które wybrać? Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okojan 05.06.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Doradzi ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 19.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kan-therm jest ok. Spokojnie mozesz kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lsn 01.10.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Słyszałem, że Capricorn wprowadza do swojej oferty rury PE-RT/EVOH/PE-RT z dźermaniiPERT-y dobrze się układa - do podłogówki idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lsn 01.10.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 katalogowo TECE wychodzi dużo drożej ... to są ceny po rabacie. Wiem, że Wavin jest po ok. 2,60 na allegro, ale Wavin a TECE to chyba nie ta sama klasa? Przynajmniej tak mi mówiono. W sumie cały czas mnie kusi ten Wavin Tigris ze względu na atrakcyjną cenę .... sama już nie wiem co kupić Hehe ta sama fabryka to ta sama klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexlukasz 03.07.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam czy ktoś może napisać jakkiś ranking producentów. Jestem na etapie wyboru rur do podłogówki i mam wielki dylemat czy KAN-THERM, PURMO, PERFEKT, KISON WAVIN czy inna Pozdrawiam i z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 03.07.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Niestety pert to rura dość nowa ale pex też był kiedyś nowy.W momencie kiedy będziemy coś wiedzieć o tej rurze to pewno już nie będzie produkowana.Całe szczęście rura do ogrzewania podłogowego może być najgorsza .Wszystkie rury maja parametry w pobliżu 10 bar i 90 *C.To kosmos w odniesieniu do parametrów podłogówki w domku 35*C i 2 bary.Kiedyś widziałem jak stosowano węże ogrodowe do podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexlukasz 07.07.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witam czy ktoś może napisać jakkiś ranking producentów. Jestem na etapie wyboru rur do podłogówki i mam wielki dylemat czy KAN-THERM, PURMO, PERFEKT, KISON WAVIN czy inna Pozdrawiam i z gory dzieki Ktoś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.07.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 A na co liczysz ?Przecież nawet instalatorzy pewnie nie mieli okazji pracowac na wszystkich tych rurach.A jesli nawet pracowali to co ? Zrobili i pewnie dziala do dziś...Na jakiej podstawie więc ten "ranking" ? Z tych co wymieniles nie znam jedynie Perfekt, reszta sie przewija, jako dobre marki. Wybierz z nich tą, na której pracuje Twój instalator i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts