BOHO 28.01.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ostatnio siostra dostała cennik usług i jest tam pozycja: Demontaż starych punktów hydraulicznych (wanna, zlewozmywak, umywalka) itp. - od 80 zł/szt. co oznacza dokładnie taka pozycja ? niestety do potencjalnego wykonawcy nie można się dodzwonić..... bo ja widzę to tak dla np.umywalki: -odkręcenie 2 wężyków - 2 minuty (max!) -odkręcenie 2 profili lub czego innego, na czym się umywalka trzyma - 5 minut -odłączenie odpływu - 2 minuty (max!) -wyniesienie i to ma być za 80 zł ! ! ? ? ? chyba że czegoś nie rozumiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 28.01.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 nikt nic nie wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A przepraszam, to nie możesz sam tego zdemontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 28.01.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 no mogę , tylko może ta pozycja to nie to, co myślę.... zdjęcie umywalki za 80zł ? coś tu nie pasuje..... tylko nie wiem co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 28.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jeżeli wydaje Ci się drogo to sobie sam to zdemontuj Wykonawca Tobie napisał jasno za co masz zapłacić... A jeżeli już po fakcie to mogłeś wcześniej uzgadniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.01.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 1.to jest propozycja usług 2.jak to "wydaje się drogo" ? ? ? to jest cena z sufitu ! ani za czas, ani za wkład intelektu! za co ma być te 80 zł ? chyba że cały czas nie rozumiem,na czym ma polegać demontaż umywalki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts