braza 27.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jestem, przepraszam że nie odpowiedziałam od razu, ale musiałam wybyć z domu! Bloga mam na blox.pl, zresztą to ten w stopce. Wczoraj się jednak z lekka zdenerwowałam i usunęłam te wszystkie "Zdjęcie czasowo niedostępne". Nie miałam pojęcia, że zdjęcia się tam nie wyświetlają, ale dostałam pw od jednej z Forumowiczek właśnie z informacją, że nie widać zdjęć. Wygląda więc na to, że ich nie było faktycznie. Teraz zaczęłam wklejać z Photobucketa, gdzie przeniosłam zdjęcia właśnie specjalnie na bloga robione z wizualizacjami wnętrz. Powoli mi to idzie, bo czasu brakuje ... Na moim koncie na Fotosiku też nadal widoczne są tylko miniaturki, po kliknięciu na nie ukazuje się komunikat o niedostępności zdjęcia. JoShi, dzięki że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts