cieszynianka 30.01.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No i do czego może doprowadzić budowa domu Eeeeeetam to jest obłęd, da się to wyleczyć Po skończeniu budowy i po zamieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piegdon1 30.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A guzik prawda. Ja się wprowadziłam i dopiero teraz kur.... dostaję. Wcześniej byłam tak podekscytowana budową, faktem, że spełniło się nasze marzenie, że miałam wszystko gdzieś. Ale jak ktoś ma miarkę w oczach, to euforia długo trwać nie może. Mąż dostaje szału, ja chcę ten dom sprzedać i budować drugi, on mi mówi, że tutaj chce umrzeć, no po prostu kabaret. Z poziomicą nie chodzę, bo mi zabrał i zawiózł do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 30.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A ja proponuje traktowac pewne rzeczy z wiekszym luzem i dystansem,wierzcie mi,sa powazniejsze rzeczy w zyciu,niz problemy z peknieciami domu....U mnie peklo,peka,mam to gdzies,ale wiem,ze dom postawiony z podstawami budowlanymi,tymi nowoczesnymi po czesci takaze...Slup mam pieknie pomalowany,popekany...i sie ciesze i go podziwiam....bo ladnie to wyglada...peklo i juz tak zostalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zdrowe podejście Zaczynam trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 30.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja pije Lesia czerwonego,wczesniej ide kapac Synalka,ktory jutro przestaje byc noworodkiem,ledwo laze,a pracowac trzeba i myslec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 22.06.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 a podpowiedzcie mi proszę, czy te szczeliny/pęknięcia można i należy czymś wypełnić?mam wiatę na zewnątrz i w tych upałach pojawiły się dość gęsto szczeliny, nie wygląda to estetycznie, polecicie jakiś środek? boje się zimy, gdy w te szczeliny dostanie się wilgoć/woda, czy może to powiększyć ta szczelinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts