niktspecjalny 02.02.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ja myślę, że firma jeżeli chodzi o sprawy socjalne (kubki, łyżeczki, itp.) się podciągnie i niebawem dorówna standardom. Z drugiej strony to bardzo fajnie, że jest coraz więcej firm z branży kominkowej, świadczących usługi na najwyższym poziomie wykonawstwa i to w niewygórowanych cenach. Firm budzących zachwyt klientów końcowych, objawiający się również w postaci pisania długich pochwalnych postów na komercyjnych forach internetowych A Ty co masz wspólnego z ta firmą???Pomijając kubki i łyżeczki???Budowanie elektoratów tym sposobem czyli wejdę i coś pierdną wyszło z mody bohusz i to właśnie tu na FM.Więc nie pisz o pisaniu:.długich pochwalnych postów na komercyjnych forach internetowych..... Twoje niektóre są jeszcze dłuższe i co z tego..........Dondiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 08.02.2014 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam serdecznie Chciałbym Państwa poinformować, iż wydaliśmy obszerny katalog ze zdjęciami przykładowych naszych kominków. Katalog zawiera także bardzo dużą ilość wizualizacji kominków, a także opisów grup (rodzajów) kominków. Jesteśmy przekonani, iż nasz nowy katalog ułatwi Państwu wstępny dobór kominka. Katalog wydany jest w sześciu językach - oprócz polskiego, zawiera opisy po angielsku, niemiecku, francusku, włosku i rosyjsku. Wersję elektroniczną można pobrać tutaj: http://kamine-niko.com/uploads/media/Katalog%20WWW%20niko.pdf Oczywiście wszystkim zainteresowanym prześlemy wersję papierową katalogu. Łączę pozdrowienia Daniel Hrehorecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajkaZG 23.04.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy ktoś ostatnio miał do czynienia z firmą Centrum Komina (http://www.kominkiikominy.pl, http://www.kominki.fm)?Byłabym wdzięczna za jakieś opinie, czy dalej jest wszystko na najwyższym poziomie. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez MajkaZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 24.04.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Z wielką przyjemnością dołączę do grona zadowolonych klientów CENTRUM KOMINA z Zielonej Góry.Współpraca z panem Michałem i panem Danielem to była prawdziwa przyjemnośćProjekt przygotowany kompletnie i rzetelnie.Instalacja trwała 1 dzień.Wszystko czyściutko, kamień grafit satyna Ekipa montażowa profesjonalna, wszystko wytłumaczyła, przeszkoliła etc.współpraca z firmą Kominki jest samą przyjemnością.Raz jeszcze dziekuję za realizacje i gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 24.04.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.04.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jakieś zdjęcie? Kori czy Daniela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 25.04.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Oczywiście że KORI !!! Zdjęcia Daniela są ogólnie dostępne w internecie.A zdjęcie kominka jest zapewne zastrzeżone z względu na oryginalność i niepowtarzalność. Jeszcze komuś by przyszło do głowy skopiować ten wzór, wykonany przez tak miłych panów. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Zdjęcia wkleję w poniedziałekObudowa bardzo prosta ale właśnie o to nam chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata80 08.05.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ja też szukam budowniczego kominka. Ostatnio firma Centrum Komina robiła kominki u moich trzech znajomych i było wszystko jak należy - pełna profeska. Ja jeszcze się zastanawiam komu zlecę, choć ludzie z tej firmy są bardzo przekonywujący mimo to mam dwie tańsze oferty, a jedną w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 08.05.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Zdjęcia wkleję w poniedziałek Obudowa bardzo prosta ale właśnie o to nam chodziło Czekamy na zdjęcia, bo już parę poniedziałków minęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 08.05.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Pozwolę sobi wkleić link do dziennika gdzie są fotki:) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?219429-Ciep%C5%82a-po%C5%82owa-bli%C5%BCniaka/page40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnen 21.05.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam Szanownych Forumowiczów Chciałbym przedstawić mój kominek wykonany przez firmę Pana Daniela - szybko, czysto i sprawnie wykonana praca, a oprócz tego została wykonana instalacja komina, którego niestety nie wykonano w fazie budowy domu (dom był zakupiony już gotowy). Pozdrawiam i załączam fotkę już gotowego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 21.05.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam Szanownych Forumowiczów Chciałbym przedstawić mój kominek wykonany przez firmę Pana Daniela - szybko, czysto i sprawnie wykonana praca, a oprócz tego została wykonana instalacja komina, którego niestety nie wykonano w fazie budowy domu (dom był zakupiony już gotowy). Pozdrawiam i załączam fotkę już gotowego kominka [ATTACH=CONFIG]261355[/ATTACH] No ładny, taki standard aktualnie. Minimalistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnen 21.05.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Co do wyglądu to zasługa mojej kochanej małżonki ale cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnen 22.05.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Czy ktoś ostatnio miał do czynienia z firmą Centrum Komina (http://www.kominkiikominy.pl, http://www.kominki.fm)?Byłabym wdzięczna za jakieś opinie, czy dalej jest wszystko na najwyższym poziomie. Witaj Ostatnio wykonywała firma kominek plus komin u mnie (zdjęcie dostępne powyżej) ja jestem bardzo zadowolony wszystko trwało niecałe dwa dni i z czystym sumieniem mogę polecić firmę Centrum Komina - całość wykonana solidnie sprawnie i czysto - ja osobiście jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnen 02.06.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam Pochwalę się jeszcze tylko pierwszym rozpaleniem - wszystko w jak najlepszym porządeczku Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajkaZG 06.07.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Agata80 - wybrałaś już może wykonawcę kominka? a moze już masz komineczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata80 22.07.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 MajkaZG -kominek już posiadam i jestem przeszczęśliwa. Firma kominkiikominy.pl spisała się na medal. Jak tylko wrócę z wakacji, to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 22.08.2014 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam serdecznie Zapraszamy Państwa na naszą stronę na Facebook. Podaję linka - https://www.facebook.com/kominki.fm Systematycznie pojawiać się będą nasze ciekawsze realizacje i wizualizacje kominków, artykuły, porady, a także konkursy z nagrodami. Zachęcamy z całych sił do polubienia naszej facebookowej stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sistor 09.10.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam!Mam doświadczenia z firmą Centrum Komina - bardzo pozytywne.Wykonali u mnie kominek. Jakość wykonanych prac bardzo wysoka, kontakt oraz podejście do klienta bardzo profesjonalne. Przez okres budowy miałem do czynienia raczej z rzetelnymi firmami. Mimo wszystko Centrum Komina wypadło w mojej ocenie najlepiej.Szczerze polecam!Marcin Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts