Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mała" sala ćwiczeń - ktoś ma ?

jacekot

Recommended Posts

pozdrawiam.mam silownie w domu.jezeli jest Pan poczatkujacym to wystarczy

laweczka do wyciskania sztangi z regulowanym skosem ważne by podporki na sztange mialy regulacje wysokosci by np wyciskac sztange zza karku siedzac,robic przysiady ze sztanga stojac,do tego sztanga +100kg obciazenia +sztangielki.mozna pokusic sie tez o atlas lecz nie polecam tych za 1000-2000

bo to shit kettler jest dobry 4000 do 8000pln lub taki profesjonalny http://www.allegro.pl/item535764804_atlas_maszyna_titan_t1_raty.html.

pozdrawiam.mam silownie w domu.jezeli jest Pan poczatkujacym to wystarczy

laweczka do wyciskania sztangi z regulowanym skosem ważne by podporki na sztange mialy regulacje wysokosci by np wyciskac sztange zza karku siedzac,robic przysiady ze sztanga stojac,do tego sztanga +100kg obciazenia +sztangielki.mozna pokusic sie tez o atlas lecz nie polecam tych za 1000-2000

bo to shit kettler jest dobry 4000 do 8000pln lub taki profesjonalny http://www.allegro.pl/item535764804_atlas_maszyna_titan_t1_raty.html.

Myśle, żę taka ławeczka zdecydowanie wystarczy, sama w domu mam własnie taką. Mały koszt a możliwości duże. Atlas jest baaardzo drogi, wyniki może dać takie same, a jest duży i nieporęczny. Także ławeczka +sztanga+ciężary