jacekot 29.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Mam nad garażem takie niewykorzystane pomieszczenia i tam zamierzam sobie zrobić taką "mała" siłownie/pokoik do ćwiczeń. Może ktoś z was ma coś takiego u siebie w domu i nie ma skrupułów aby się podzielić zdjęciami lub doświadczeniami . Jestem ciekawy jak to zaprojektowaliście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 29.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja będe miał identycznie, bo mam garaż a nad nim miał byc strych, ale podniosłem strop nad tym garażem by zrównal się z resztą budynku (bo był niżej) i powstał mi taki duzy pokoj (ok 32m2) i wlasnie zamierzam zrobić w nim cos w stylu siłowni. Zdjęc nie mam bo budynek dopiero rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.01.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 My takie pomieszczenie podzieliliśmy na 2 części i w jednej zrobiliśmy garderobę, a w drugiej biblioteko-gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 30.01.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 My takie pomieszczenie podzieliliśmy na 2 części i w jednej zrobiliśmy garderobę, a w drugiej biblioteko-gabinet Podbnie chce zrobić u siebie jedna cześć garderoba , druga sala do cwiczeń ale fizycznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 30.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 mam takie pomieszczenie nad garażem 31m2 w którym jest stół bilardowy,pikarzyki i rower treningowy, a co do kolekcji jeszcze dojdzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shox 01.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 pozdrawiam.mam silownie w domu.jezeli jest Pan poczatkujacym to wystarczy laweczka do wyciskania sztangi z regulowanym skosem ważne by podporki na sztange mialy regulacje wysokosci by np wyciskac sztange zza karku siedzac,robic przysiady ze sztanga stojac,do tego sztanga +100kg obciazenia +sztangielki.mozna pokusic sie tez o atlas lecz nie polecam tych za 1000-2000bo to shit kettler jest dobry 4000 do 8000pln lub taki profesjonalny http://www.allegro.pl/item535764804_atlas_maszyna_titan_t1_raty.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 02.02.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 he he fajny wątek, my planujemy wykorzystać skosy i zrobić ścianę wspinaczkową lub tak zwaną bulderownię i coś czuje że będzie to pierwsze wykończone pomieszczenie w domu. Życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 02.02.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 pozdrawiam.mam silownie w domu.jezeli jest Pan poczatkujacym to wystarczy laweczka do wyciskania sztangi z regulowanym skosem ważne by podporki na sztange mialy regulacje wysokosci by np wyciskac sztange zza karku siedzac,robic przysiady ze sztanga stojac,do tego sztanga +100kg obciazenia +sztangielki.mozna pokusic sie tez o atlas lecz nie polecam tych za 1000-2000 bo to shit kettler jest dobry 4000 do 8000pln lub taki profesjonalny http://www.allegro.pl/item535764804_atlas_maszyna_titan_t1_raty.html. Myśle, żę taka ławeczka zdecydowanie wystarczy, sama w domu mam własnie taką. Mały koszt a możliwości duże. Atlas jest baaardzo drogi, wyniki może dać takie same, a jest duży i nieporęczny. Także ławeczka +sztanga+ciężary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts