Madzia 1976 29.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wiam Wszystki na forum jestem tutaj nowa i kompletnie nie znam sie na budowaniu domu, ale postanowiłam zmierzyć sie z tym tematem. Mamy z męzem wybrany projekt właśnie RETRO uwazam że jest swietny i w zupełności nam pasuje. Ale dzis wydzwoniłam połowe architektów ze Szczcina w sprawi adaptacji i aż mnie głowa boli. Jeśli mozecie mi poradzić to ile taka adaptacja moze kosztpwać (bez zmian w projekcie) bo u mnie 4000 to min. A moze ktos zna dobrego architekta ze Szczecina lub okolic który by sie tym zajął ??? Bedę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 29.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Za ten sam projekt bez zmian adaptacja kosztowała mnie 1500.Podlasie-niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawarek 29.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 witam ja też jestem ze Szczecina i cała adaptacja projektu gotowego wraz projektem zagospodarwoania działki i projektami wszytkich przylączy i instalacji oraz wszystkich uzgodnień (czyli na gotowo) a takze wcześniejsze uzyskanie warunków zabudowy kosztowała mnie 5.500 zł jeśli jesteś zainteresowana namiarami proszę o kontakt na maila: [email protected] pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts