lukasz123 31.01.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 sprawdzone- rura spiro ale ta o której tu pisaliscie do przewodów gdzie pali sie drewnem, zinnej beczki kominek lekko nie trzyma poziomu , i drzwiczki sie same zamykają po otwarciu - mysle ze moze byc to duze utrudnienie podczas dokladania drewna do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 01.02.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 witam jeszcze raz, moze ktos wie jakie sa dopuszczalne odchylenia od poziomu ( u mnie jest to na 130cmjakies 3 mm i drzwiczki sie zamykaja same niestety , w poniedzialek rozmowa i rozliczenie z wykonawca i nie wiem jak to rozegrac , czy kazac mu naprawic (raczej trudne bo wszystko juz zamontowane i pomalowane) czy walczyc o obnizke , prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 01.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 witam jeszcze raz, moze ktos wie jakie sa dopuszczalne odchylenia od poziomu ( u mnie jest to na 130cmjakies 3 mm i drzwiczki sie zamykaja same niestety , w poniedzialek rozmowa i rozliczenie z wykonawca i nie wiem jak to rozegrac , czy kazac mu naprawic (raczej trudne bo wszystko juz zamontowane i pomalowane) czy walczyc o obnizke , prosze o porade Przyznam że nie pojmuję twojego podejścia. Pytanie masz typu, czy jak jest źle to: - naprawić, by było dobrze - pozostawić by było nadal źle Jaki to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 01.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 samozamykanie drzwiczek jest chyba celoweprzynajmniej u mnie u dołu dali taka spreżyne by drzwiczki sie zamykałymoze u Ciebie jest odpowiedni "wypionowanie" zawiasow tak by uzyskac ten sam efekt tylko bez sprezyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts