Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze [ Marcin & Ania - Dom pod Jarząbem ]

rahella

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
Prosimy o Wasze pytania i opinię dotyczące naszego Dziennika Budowy.

Za wszystkie wpisy z góry dziękujemy.

Pozdrawiamy

Marcin & Ania

Witam Was!

Jeśli byłoby możliwe, to prosiłbym o autentyczny koszt budowy poszczególnych etapów budowy Waszego domu. Pod jarząbem -jest to dom, który również mnie urzekł i chciałbym go pobudować, tylko przeraża mnie jego szacunkowy koszt w katalogu.

Gdybyście mogli także dołaczyć dostępne zdjęcia z realizacji, to byłbym niezmiernie wdzięczny za przesłanie na e-maila. Z góry serdecznie dziękuję!

Pozdrawiam wszystkich budujących nie tylko ten dom!

Ps. Czy ktoś moze wie jak napisać wniosek o wydanie decyzji o warunkach zabudowy i zagospodarowaniu przestrzennym? Mam działkę rolną 1,11 ha, która nie jest objęta planem zagospodarowania przestrzennego czy mogę tam pobudować dom nie odrolniając całości? W gminie pani "straszy mnie", że mogę na to poczekać nawet 2 lata, bo w tym roku zmieniali już 2 razy plan zagospodarowania. Co robić dalej?