rafalryba 29.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam czy przed przyklejeniem styropianu na sciane fundamentowa pokryta izolacja typu 'izolbet lub dysterbit' trzeba ja zagruntowac czy bedzie sie trzymac bez? dodam ze na styropian idzie siatka i 2razy klej. nie chcial bym styropian kolkowac moze jakies inne propozycje? POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 zasypując fundamenty dociśniesz styro do muru i nic się dziać nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobvilla 30.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 j.w.dodam tylko że powinieneś przykleić styropian klejem bitumicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ja kleiłem tym samym, czym robiłem izolację ścian. Któryś z produktów izolbeta. Nazwy nie pamiętam. To trzymać się przecieś super nie musi, bo zaraz będzie dociśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts