Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo jeszcze polnocy nie ma wiec sie zalapalam z zyczeniami :D:D:D

Drogi Bartusiu wszystkiego naj naj naj...mam sentyment do tego imienia (moj chcrzesniak jest Twoim imiennikiem :D) spelnienia tego jedynego marzenia z licznych z pewnoscia....

a teraz to wypije Twoje zdroweczko... moze byc drink debowej z coca-cola :D

hip hip...huuuura :wave:

Ooooo jeszcze polnocy nie ma wiec sie zalapalam z zyczeniami :D:D:D

Drogi Bartusiu wszystkiego naj naj naj..

Ślicznie dziękuję i za imieninowe i za świąteczne - a te ostatnie - z całą mocą dla wszystkich odsyłam!

Słowiański Adaś :) Gazetkę trzymam jak relikwie :) Aczkolwiek bohater artykułu przynajmniej jak wyrwany z Cast Away wyszedł :)

Ja tez gazetke mam:D A czlowiek wie ile to kiedys bedzie warte??Jak NetBetowi kiedys Nobla za pomocnikow do papy dadza:)

Po dzisiejszej (nierównej) walce z wnętrzem samochodu stwierdzam, że będę chyba przebierał się w całości na budowie : ) Może będzie mniej piasku i kleju oraz pyłu z cięcia bloczków wciśniętego wszędzie. Doczyściłem, ale to była mordęga...

Niezle to juz wyglada, widac pokoje:)

PS. Odnosnie auta. Michu wlasnie probuje z nim sie dogadac, zeby pojechalo sie umyc

Wesołych:)

http://images35.fotosik.pl/625/6297a504789ebde7med.jpg

Edytowane przez MusiSieUdac

Łeee to Ty rodzynek jesteś:)... jak czesciej bedziesz ladniejszą połowę pokazywał to Ci ilość odsłon dziennika podskoczy:)

Gratuluję fajnych babek - nie jeden ma Ci kogo pozazdrościć

No rodzynek rodzynek - jak mnie obskoczą to nie ma zmiłuj :) No ale jest dla kogo pracować i budować :D Pozdro rodzynku wśród chłopów :D (junior, misiek, teściulek :) )

A to foto jest debeściackie :) Wklejam tu aby nie zginęło :D

alfowa.jpg

Witam

Przepięknie wyglądacie, fajna rodzinka :D gratuluję

może moją namówię na taką fotkę,

muszę się przyznać, że w liczebności moja rodzinka identyczna, tylko córki w "większym rozstrzale" (12 lat i niecałe 2)

pozdrawiam świątecznie :D

TINEK

Kurde fajna ta Twoja żona. Ale żeby ciasto w wykopie deską.....???

... i tak rodzą się ploty :) I tak MusiSieUdac została moją forumową żoną :) Co tu dementować? I tak nie uwierzą ;)