Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czyżby to casto bydgoszcz ???

Dobry jesteś...3 fotki z czego jedna kołka i jak odgadłeś xD Do familjady się zapisz:)

BasH jak gruby styro układałeś pod posadzki?? (pewnie gdzies pisałeś ale jakoś niedowidzę) ja mam w projekcie 2x10cm wełny xDXD izolacja pewnie super ale niezła przesada xD

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też tak planowałem, ale okazało się, że na podłogówkę trzeba dać trochę grubszą wylewkę niż przyjęte 5 cm, stąd też dwa centy odjąłem niestety na styro. Pierwotnie liczyłem na 10.
Dobry jesteś...3 fotki z czego jedna kołka i jak odgadłeś xD Do familjady się zapisz:)

Taka praca

wełna w posadzkę ?? droga sprawa :)

A tak w ogóle to szkoda że nie casto Toruń

Dziś najpierw siedziałem 7 godzin na konferencji w garniaku, a potem dla równowagi w ubiór roboczy, wspinaczka x2 na maszt i chwila na budowie pomocować nowymi uchwytami podłogówkę. Uchwyciki są rewelacyjne. A tu fotka ze wspinaczki :)

PS: Stwierdziłem, że przez 4 lata, od czasu kiedy montowałem tą lokalizację chyba trochę przytyłem, bo już nie zmieściłem się między niektóre kratownice : )))))

maszszt.jpg

Edytowane przez BasH
Żyję, żyję, ale wolnych chwil mało, a i nudne i mało efektowne roboty robię na budowie. Wczoraj rozszyłem na rozdzielacz cały parter, mam opianowane przejścia, pozostało powynosić wszystko z domu i czekać na wylewki. W międzyczasie może doszczelnię dach, bo w czasie mocnych ulew leci przez bodajże trzy miejsca i przymierzam się do przepięcia rozdzielni na docelową. Ale u was też cisza...
.....ale u Ciebie zaraz wykańczanie siebie i portfela

No jeszcze trochę - dopiero na wiosnę. Jeszcze pare tematów strikte technicznych pozostało. Aczkolwiek pojawią się w październiku parapety wewnętrzne, więc będzie już na czym parapetówy sypać :)

Nie wykluczone, poza sezonem wezme Miska pod pache i jak Vectra da jeszcze rade dojechac do Bydgoszczy to sie nastawiajta z szanowna kolezanka malzonka- ja na dwie godziny nie wpadam:rolleyes:

Jak MSU z bydzi bedzie jechać to ja z zonka na przyczepkę :)

Kurcze dopiero w drodze powrotnej zdałem sobie sprawę, że urwałem 2h z pracy

A miałem zobaczyć CO mieszadło i zapomniałem ..

Nie zginie : ) A ja się lepiej przygotuje - siakąś kawkę czy ciacho bo w sumie prosto z trasy wpadłem na budowę i akurat podjechałeś...

rozdzielacz.jpg

Edytowane przez BasH