MusiSieUdac 21.04.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 .... - NETbet jestem - cmok cmok:cool: NETbet- to słowiańskie imię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.04.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Słowiański Adaś Gazetkę trzymam jak relikwie Aczkolwiek bohater artykułu przynajmniej jak wyrwany z Cast Away wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ooooo jeszcze polnocy nie ma wiec sie zalapalam z zyczeniami :D:D Drogi Bartusiu wszystkiego naj naj naj...mam sentyment do tego imienia (moj chcrzesniak jest Twoim imiennikiem ) spelnienia tego jedynego marzenia z licznych z pewnoscia.... a teraz to wypije Twoje zdroweczko... moze byc drink debowej z coca-cola hip hip...huuuura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Zblizaja sie Swieta Wilekanocne, z tej okazji zycze Wam Wesolego Alleluja http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/smile.png i nie zakończcie tych Świąt jak kurczaczek poniżej http://img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/template/default_gray/images/english/emoticons/tongue.png http://files.students.ch/uploads/a/2009/04/15/wielkanoc.gif Magda z Rodzinka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 22.04.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Ooooo jeszcze polnocy nie ma wiec sie zalapalam z zyczeniami :D:D Drogi Bartusiu wszystkiego naj naj naj.. Ślicznie dziękuję i za imieninowe i za świąteczne - a te ostatnie - z całą mocą dla wszystkich odsyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.04.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Słowiański Adaś Gazetkę trzymam jak relikwie Aczkolwiek bohater artykułu przynajmniej jak wyrwany z Cast Away wyszedł Ja tez gazetke mam:D A czlowiek wie ile to kiedys bedzie warte??Jak NetBetowi kiedys Nobla za pomocnikow do papy dadza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verterix 22.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Co do "roślinek w samochodzie " to jest odwieczny problem samorobów u mnie dywaniki zgineły gdzieś pod warstwą zaprawy i piasku. Powodzenia w sprzątaniu (życzę nam obu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 22.04.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Po dzisiejszej (nierównej) walce z wnętrzem samochodu stwierdzam, że będę chyba przebierał się w całości na budowie : ) Może będzie mniej piasku i kleju oraz pyłu z cięcia bloczków wciśniętego wszędzie. Doczyściłem, ale to była mordęga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Niezle to juz wyglada, widac pokoje:) PS. Odnosnie auta. Michu wlasnie probuje z nim sie dogadac, zeby pojechalo sie umyc Wesołych:)http://images35.fotosik.pl/625/6297a504789ebde7med.jpg Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.04.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wszelkiej pomyślności i zdrowia - pozdrawiam(y). http://img847.imageshack.us/img847/8415/jajaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Łeee to Ty rodzynek jesteś... jak czesciej bedziesz ladniejszą połowę pokazywał to Ci ilość odsłon dziennika podskoczy:) Gratuluję fajnych babek - nie jeden ma Ci kogo pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.04.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 No rodzynek rodzynek - jak mnie obskoczą to nie ma zmiłuj No ale jest dla kogo pracować i budować Pozdro rodzynku wśród chłopów (junior, misiek, teściulek ) A to foto jest debeściackie Wklejam tu aby nie zginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam Przepięknie wyglądacie, fajna rodzinka gratuluję może moją namówię na taką fotkę, muszę się przyznać, że w liczebności moja rodzinka identyczna, tylko córki w "większym rozstrzale" (12 lat i niecałe 2) pozdrawiam świątecznie TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 25.04.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Kurde fajna ta Twoja żona. Ale żeby ciasto w wykopie deską.....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.04.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Kurde fajna ta Twoja żona. Ale żeby ciasto w wykopie deską.....??? No wez Bash zdementuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 25.04.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 To pewnie kara była.... Ale przyjęta z uśmiechem, to się ceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 25.04.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Kurde fajna ta Twoja żona. Ale żeby ciasto w wykopie deską.....??? ... i tak rodzą się ploty I tak MusiSieUdac została moją forumową żoną Co tu dementować? I tak nie uwierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Ja juz sama zaczełam wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 chwilę mnie nie było i co tu się powyprawiało, jakieś nowe żony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.04.2011 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Compi namieszał i mianował MusiSieUdac moją żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts