BasH 23.05.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ooooo - o wafelkach wykasowałaś - wafelki są wporzooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) No bo wstyd ze ciagle wcinam:razz: Niom wafelki sa ciagle u nas w "szopie" i non stop je podgryzam, dlatego ze robi mi sie slabo, jak nie podjem co jakis czas. Edytowane 24 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 24.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam.wibrowałeś u siebie terivę? wypożyczałeś wibrator ? jak tak to jak to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Witam. wibrowałeś u siebie terivę? wypożyczałeś wibrator ? jak tak to jak to wyszło? Ach terivka,terivka wzbudza kontrowersje Tomraider - kiedy zamierzasz ukladac??? Edytowane 24 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 24.05.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Tomraider - kiedy zamierzasz ukladac??? Witam. Dziś już położyłem wieczorem.......... córkę do snu... narazie muruję ściany i jestem z deka wstrząśnięty ale nie zmieszany,styrałem się trochę, ręcę się tak ponaciągały że mogę sznurować buty bez schylania się .....ale ....... za pare wekendów przyjdzie kryska na terivkę. mam dom bez piwnicy ( piwnica =pomieszczenie do przechowywania piwa, ja swoje zwykle trzymam w ręku lub noszę już w bandziochu) a to oznacza tylko jeden strop he he. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 25.05.2011 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam. wibrowałeś u siebie terivę? wypożyczałeś wibrator ? jak tak to jak to wyszło? Nie wypożyczałem. Do zachęcenia betonu do ładnego ułożenia w newralgicznych miejscach się mieliśmy kije Najdłużej pracowane było przy słupach kijem sięgającym aż do dna. Ciężka, fizyczna praca, ale po rozszalowaniu beton jest spójny, bez niedolanych miejsc. Patrząc z perspektywy czasu dziś kazałbym betoniarni dodać do beczek opóźniacz wiązania, bo laliśmy przy ponad 25 stopniach i słońcu i ciężko pod koniec było się wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.05.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Witam. Dziś już położyłem wieczorem.......... córkę do snu... narazie muruję ściany i jestem z deka wstrząśnięty ale nie zmieszany,styrałem się trochę, ręcę się tak ponaciągały że mogę sznurować buty bez schylania się .....ale ....... za pare wekendów przyjdzie kryska na terivkę. mam dom bez piwnicy ( piwnica =pomieszczenie do przechowywania piwa, ja swoje zwykle trzymam w ręku lub noszę już w bandziochu) a to oznacza tylko jeden strop he he. pozdro Łee ponaciagane rece to bys dopiero mial od piwnicy ( tej od piwa). Bloczki to male to g..no i ciezkie i ciezko wrzucic na gore, jak murujemy ta piwnice i murujemy, i murujemy to ciagle mysle, ze murowanie parteru to juz przyjemnosc:D Sluchaj tak swoja droga wez Ty zaloz dziennik nieprywatny, budowlany..... normalnie, wez założ..poczytam, popacze, Do zachęcenia betonu do ładnego ułożenia w newralgicznych miejscach się mieliśmy kije My tak robilismy i przy zebrze i przy slupach Edytowane 25 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 25.05.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Sluchaj tak swoja droga wez Ty zaloz dziennik nieprywatny, budowlany..... normalnie, wez założ..poczytam, popacze, Tom jest nierererereformowalny - też sugerowałem. MSU - weź martini i pogadaj z jego małżą - może wtedy założy. ps: terefere - dziś praktycznie skończyłem murowanie. Został minitrójkącik na klatce schodowej i półtora sztuki bloczka na parterze. Jupi ... i cholerny komin... 30 cm + czapka + wykończenie... Edytowane 25 Maja 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Tom jest nierererereformowalny - też sugerowałem. MSU - weź martini i pogadaj z jego małżą - może wtedy założy. ale ja sie lepiej z facetami dogaduje:( ps: terefere - dziś praktycznie skończyłem murowanie. Został minitrójkącik na klatce schodowej i półtora sztuki bloczka na parterze. Jupi ... EEE no to Ty gosc jezdes, gratulacje My dalej czekamy na bloczki:mad:Szlag mnie trafi.....dzis pewna mila Pani dostala wiazanke łode mnie w temacie "maja byc jutro". I lepiej zebym osobiscie sie nie fatygowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 25.05.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Tom jest nierererereformowalny Witam. Ano jestem. Mam wieszającego się laptoka z modemem play na karte i coś dłużej pisać to kara i udręka. Po drugie primo zeszły rok to u mnie spektakularna seria porażek ,głównie z powodu pogody, więc nie ma czym się zabardzo chwalić, na budowie robię sam jak ten palec ,wynajmuję tylko duże maszyny-np.koparkę, Bez kredytu kasiory może starczyć na SSZ a potem trzeba będzie sprzedać mieszkanie, więc sam nie wiem kiedy skończę, samo życie. Nawet sobie kiełbasy nie ugrilowałem na budowie, nadrabiam browarem. murowanie idzie powoli bo nigdy tego nie robiłem, kiero kolejny raz mnie skrytykował że za dokładnie, akurat tym się nie przejmuję, sobie robię nie?. Na koniec nie mam takiego fajnego biustu jak MSU więc poco komu moje foty. ps. co innego taki BasH przystojniak celebryta podrywacz niewinnych dziewic i nie tylko, trzeba by jakiś kawał albo wierszyk machnąć o gościu nie? pozdrawiam. Edytowane 25 Maja 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 wiersz o NASZYM przystojniaku - KONIECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.05.2011 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 No masz... Trzeba było nie denerwować naszego forumowego wieszcza A może wierszyk o naszej forumowej siłaczce?Jak to leciało? "Chciaaaałam więęęcej niż mogłam unieść. Gnało serce o krok przed rozumem." KHKHKMMM... "To śpiewałam ja, MSU, łubudubu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Witam.Ano jestem. Mam wieszającego się laptoka z modemem play na karte i coś dłużej pisać to kara i udręka. No to witaj w klubie...tyz sam mam Po drugie primo zeszły rok to u mnie spektakularna seria porażek ,głównie z powodu pogody, więc nie ma czym się zabardzo chwalić, na budowie robię sam jak ten palec ,wynajmuję tylko duże maszyny-np.koparkę, Bez kredytu kasiory może starczyć na SSZ a potem trzeba będzie sprzedać mieszkanie, więc sam nie wiem kiedy skończę, samo życie No tym bardziej witaj w klubie.... zycie No masz... Trzeba było nie denerwować naszego forumowego wieszcza A może wierszyk o naszej forumowej siłaczce?Jak to leciało? "Chciaaaałam więęęcej niż mogłam unieść. Gnało serce o krok przed rozumem." KHKHKMMM... "To śpiewałam ja, MSU, łubudubu." Nieee, no teraz to my ustalilismy ze kolej na "Przystojniaka- kiełbasożerce":D Mnie juz wystarczajaco przeczołgaliscie Edytowane 26 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Pamietacie wierszyk o " Grzesiu klamczuchu"?? Przedstawiam wersje o Bashu zarłoku:D - Zjadłeś Bash kiełbase z grylla?? Nie jedz- bo utyjesz, przecież prosiłam...!!- Kielbase, kaszanke, schab no nie jadłem żono miła - A scianki dzialowe to wszystkie wymurowałes -Lepiej przyznaj się kochanie! - Jak przystojny jestem, to mówie Ci że nie kłamię! - bo bedziesz jechał na budowę na nowo..!! - no to ja Ci wszystko opowiem szczegolowo: Najpierw zrobilem źle nadproze ale tata powiedzial, ze pomozeno i nic tak tego -wrzucilismy heba z niczego... Nic takiego nadzwyczajnego, A potem robiłem sciany działowe kanalize, co mi zawróciła głowęI pamiętam wszystko:Że wleciał gołąb - taaaakie wielkie ptaszysko I nic nie jadłem przez ten czas całyAz mi z głodu kiszki marsza grałyPiwa też nie piłem, czasu nie byłoZobacz kochanie ile mi z brzuszka ubyło Zona głową pokiwała, otworzyła oczy szeroko ze zdumienia- Żarłoku, żarłoku -ale ja policzyłam na FM ile miałeś do jedzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.05.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Umarłem... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Rośnie nam tomraider'owska wierszokletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) No i niezbite dowody http://images8.fotosik.pl/578/a64b2b0d0bb6ea6b.jpg http://images8.fotosik.pl/578/3ff81920babc3d15.jpg Koło 17-tej szybki drugi obiad:http://img849.imageshack.us/img849/7456/image002od.jpg http://img854.imageshack.us/img854/9414/imagee005.jpg PS. I jak patrze na zdjecie nr2 to jakos sama buzia sie usmiecha:D:D Edytowane 26 Maja 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.05.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 O ty brutusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 No, no wypraszam sobie- jak już to Brutusie z dużej litery:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 26.05.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Nieee, no teraz to my ustalilismy ze kolej na "Przystojniaka- kiełbasożerce":D Mnie juz wystarczajaco przeczołgaliscie Kiełbasa z grilla u BasH’a. Skwierczy na grillu pęto kiełbasy Wielkie ,ogromne i tuszcz z niego spływa Tłusta oliwa. Skwierczy i syczy, dymi i dmucha Tłusz z naciętego jej brzucha bucha Buch jak gorąco, Uch, jak gorąco, Uff,jak gorąco Grill prawie czerwony, już ledwie zipie A jeszcze BasH węgiel do środka sypie Całe już ruszta pozakładali Wielkie ogromne , z nierdzewnej stali. A wokół siedzi zgłodniała rodzina Co BasH zgrilluje to zaraz wcina Karczków już zjedli chyba czterdzieści Sam nie wiem, co się w tych brzuchach pomieści Lecz choćby przyszło tysiąc atletów I każdy zjadłby tysiąc kotletów I każdy nie wiem jak się wytężał nie dźwigną bloczka – taki to ciężar Nagle – gwizd Nagle – świst Zapitka –buch Kielonki- w ruch Najpierw powoli jak żółw ocieżale Ruszyła muza przy grillu ospale BasH z żoną w tańcu wygina z mozołem I kręci się, kręci, kólko za kołem Gładko i lekko obraca się ona Jak gdyby to była piłeczka nie żona A skądże w nim siła co ciągle go gna? A co to to , co to to , na budowę go pcha Że szaluje ,muruje , pracuje jak zuch? Kiełbasa gorąca wprawia go w ruch Kiełbasa ta z brzucha rurami do tłoków A tłoki rękoma ruszają z dwóch boków Rękoma zaś ciągle w coś puka i stuka BasH mięsożerca - twarda to sztuka. pozdo Edytowane 26 Maja 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 27.05.2011 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Niedługo to tomraider będzie mógł wydać jakiś tomik poezji Co było wczoraj? Dzień Matki. Co jest dobre w takiej sytuacji? Oczywiście - był gryyyl. http://img854.imageshack.us/img854/9414/imagee005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts