BasH 30.07.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Pamiętam jak wkurzał deszcz, jak nie było stropu, dachu - robota na budowie stała. Jak się przykryjecie dachem, choćby deskowanym i opapowanym tylko, to ZAWSZE będzie co robić Oby jak najszybciej. A ten od piły to oczywiście Jarek P. pod lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.08.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Faktycznie styro drogi jak cholera, kupowałam 10-tke na piwnice, płaciłam i włosy mi sie jeżyły na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 02.08.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Po ile jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 03.08.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 To ja pierwszy...gr. 15cm, Ganderka Fasada - 120zł/m3 (cena inwestycyjna) Widze, że tynki idą u nas łep w łep...Poddasze u mnie już machnięte, schnie sobie i nabiera szarości...Bashu nie marzekaj na pogodę, lepsze słońce, niż deszcz...Ja teraz ocieplam z zewnątrz więc mi pogoda pasuje,zwłszcza że ściane pólnocną i wschodnią... PozdroInż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.08.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Wiesz co Delmatynczyk FS20 ( dach podloga)- 10 cm, po znajomosci i sratach rabatach jest po 165zl /m3. Nie po znajomosci nie chce wiedziec. Tylko, ze ja poszalałam ( shopping:D) i wziełam od razu wszystko w jednym systemie, czyli kleje do styro i zatapiania siatki tez termoorg. platinum. Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.08.2011 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja teraz ocieplam z zewnątrz więc mi pogoda pasuje, zwłszcza że ściane pólnocną i wschodnią... No to słońce nieszkodliwe, bo jak nabiera mocy to jesteś i tak w cieniu a masz w miarę ciepło A MSU to widzę na bogato jedzie - platinum. nonono pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.08.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 No to słońce nieszkodliwe, bo jak nabiera mocy to jesteś i tak w cieniu a masz w miarę ciepło A MSU to widzę na bogato jedzie - platinum. nonono pozdro No poszalałam, wez Ty wypusc babe na zakupy:) Zartuje...Zreszta w swojej okolicy mam trzy hurtownie budowlane, porównałam wszystkie oferty i teraz uwaga cenowo wyszło mi to samo co inne kleje no name, wiec wziełam już ta termo. Nie zaluje, bo szczerze calkiem dobrze sie tym kleiło, trzyma mocno, a ten do zatapiania siaty fajnie sie maże, wogole nie był tępy, dość przyjemna praca z tym była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.08.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja praktycznie całą budowę jadę na solbetach. Też "nietępe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Na patent ze slupkami w zyciu bym nie wpadla:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.08.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Teść mi "sprzedał" za okocimka. Ogólnie to mam niezłego teścia - ma łeb na karku i niezłe pomysły. Jak ma chwilę wolną to go podprowadzam na budowę Jutro zalewamy taras ze szrocika. Taki jest przynajmniej plan. Aha. Te słupki duuuuuuuużo łatwiej później pionować, niż gołe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.08.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Wlasnie mi Michu powiedzial, ze kiedys sie zalewało takie słupy w plastikowych wiaderkach PS. Gratuluje tescia, trafil Ci sie jak nie powiem co... i pozdrawiam szanownego tescia prosto z Interneta Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.08.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) I co znowu przylazłam komentować Jakos tak sie przyzwyczailam do Twojego dziennika. Jazda ze szrotem to niezly hardcore brrr Wciaz w glowie mam jazde jak lalismy chudego Co do Redakcyji - pozdrow, ktory numer mam kupic i oprawic w ramki?? Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.08.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Heh - teść był operatorem szrocika i windującym zaprawę, a ja rozkładałem i zaciągałem. Przypomniały się poprzednie etapy i poranne zakwasy Co do redaktora - pisał, że przybędzie we wrześniu, ale czy dotrze i czy w ogóle coś nada się do druku to się okaże. A co do Twojego komentowania - zawsze miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Roznica przed i po tynkach robi wrazenie, napisze raz jeszcze DOMOWO PS. Juz widze twoje pomocnice przy rozkladaniu styro, tak jak moj był do klejenia styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 09.08.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Bash'u jak mocowałęś hagera do ściany miałęś jakieś kołki w zestawie czy coś czy takie śmieszne zaczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 09.08.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Nie pamiętam ani kołków ani zaczepków. Tak w ogólne jeszcze nie zamontowałem - jadę na budowlanej (tu jeszcze przed tynkami): http://img818.imageshack.us/img818/7230/imagee001.jpg Na razie priorytetem jest zrobienie wody i CO i wylewki przed przymrozkami. Jak skończę robić wodę i CO, to zacznę przepinać się na hagera. Zamontuję go na kilkanaście kołków, dopsikam w szczeliny pianką - wystarczy, aczkolwiek moje wyposażenie trochę waży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tylko w temacie podejścia do kibelków U mnie hydraulik wszedł aż do samych spłuczek plastikiem. Nie mam wężyków. Zakończył śrubunkami zgrzanymi z PP i wkręcone bezpośrednio w spłuczke stelaża. Wężyki jedynie mam przy umywalkach. pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 09.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Nie pamiętam ani kołków ani zaczepków. Tak w ogólne jeszcze nie zamontowałem - jadę na budowlanej (tu jeszcze przed tynkami): http://img818.imageshack.us/img818/7230/imagee001.jpg Na razie priorytetem jest zrobienie wody i CO i wylewki przed przymrozkami. Jak skończę robić wodę i CO, to zacznę przepinać się na hagera. Zamontuję go na kilkanaście kołków, dopsikam w szczeliny pianką - wystarczy, aczkolwiek moje wyposażenie trochę waży... To Cie zmartwie tam nie ma miejsca na normalne kolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 09.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 http://img809.imageshack.us/img809/8781/imagee001r.jpgKiedy będziesz wykańczał ten komin na zielono to przyjedziemy pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 09.08.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Kalio - jest miejsce - wszędzie Gdziekolwiek wbijesz się kołkiem z dużą podkładką i trzyma - nawet nie tyle na dnie co na bokach, tyle tylko aby nie zdeformować dekla. Co do zielonego wykończenia - no na forum nic nie umknie uwadze, hehe. pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts