MatDomi 18.09.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Czyżby to casto bydgoszcz ??? Dobry jesteś...3 fotki z czego jedna kołka i jak odgadłeś xD Do familjady się zapisz:) BasH jak gruby styro układałeś pod posadzki?? (pewnie gdzies pisałeś ale jakoś niedowidzę) ja mam w projekcie 2x10cm wełny xDXD izolacja pewnie super ale niezła przesada xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.09.2011 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Wg. mnie to przesada w podłodze. Robię 2x4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 19.09.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Wg. mnie to przesada w podłodze. Robię 2x4cm. jestem takiego samego zdania xD ja myślałem 2*5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.09.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ja też tak planowałem, ale okazało się, że na podłogówkę trzeba dać trochę grubszą wylewkę niż przyjęte 5 cm, stąd też dwa centy odjąłem niestety na styro. Pierwotnie liczyłem na 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 19.09.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dobry jesteś...3 fotki z czego jedna kołka i jak odgadłeś xD Do familjady się zapisz:) Taka praca wełna w posadzkę ?? droga sprawa A tak w ogóle to szkoda że nie casto Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.09.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Taka praca ... A tak w ogóle to szkoda że nie casto Toruń Czyżbyś miał coś wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 20.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 kurcze no...co sprawdzam twój dziennik czekając na nowy wpis trafiam na obficie załadowanego grilla...i ślinka leci...a tu trzeba czekać na koniec pracy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.09.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (edytowane) Dziś najpierw siedziałem 7 godzin na konferencji w garniaku, a potem dla równowagi w ubiór roboczy, wspinaczka x2 na maszt i chwila na budowie pomocować nowymi uchwytami podłogówkę. Uchwyciki są rewelacyjne. A tu fotka ze wspinaczki PS: Stwierdziłem, że przez 4 lata, od czasu kiedy montowałem tą lokalizację chyba trochę przytyłem, bo już nie zmieściłem się między niektóre kratownice : ))))) Edytowane 20 Września 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Żyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.09.2011 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Żyję, żyję, ale wolnych chwil mało, a i nudne i mało efektowne roboty robię na budowie. Wczoraj rozszyłem na rozdzielacz cały parter, mam opianowane przejścia, pozostało powynosić wszystko z domu i czekać na wylewki. W międzyczasie może doszczelnię dach, bo w czasie mocnych ulew leci przez bodajże trzy miejsca i przymierzam się do przepięcia rozdzielni na docelową. Ale u was też cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 To dobrze, ze zyjesz:) Idzie jesien i kazdy chyba korzysta na maxa z pogody......ale u Ciebie zaraz wykańczanie siebie i portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.09.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 .....ale u Ciebie zaraz wykańczanie siebie i portfela No jeszcze trochę - dopiero na wiosnę. Jeszcze pare tematów strikte technicznych pozostało. Aczkolwiek pojawią się w październiku parapety wewnętrzne, więc będzie już na czym parapetówy sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ja tez kce takie zdjecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.09.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ja tez kce takie zdjecie:) To wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Nie wykluczone, poza sezonem wezme Miska pod pache i jak Vectra da jeszcze rade dojechac do Bydgoszczy to sie nastawiajta z szanowna kolezanka malzonka- ja na dwie godziny nie wpadam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.09.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Malibu zawsze się znajdzie, a i ja z Miśkiem się pewnie dogadamy Ja jestem do dziś w szoku jak kalio bez kontaktu ze mną wydedukował położenie budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 26.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Jak MSU z bydzi bedzie jechać to ja z zonka na przyczepkę Kurcze dopiero w drodze powrotnej zdałem sobie sprawę, że urwałem 2h z pracy A miałem zobaczyć CO mieszadło i zapomniałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.09.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) Nie zginie : ) A ja się lepiej przygotuje - siakąś kawkę czy ciacho bo w sumie prosto z trasy wpadłem na budowę i akurat podjechałeś... Edytowane 26 Września 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Malibu zawsze się znajdzie, ..ale, ze znaczy sie chcesz mnie obrazic?? Tak serio mowiac, to kiedy te parapety wstawiaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Jak MSU z bydzi bedzie jechać to ja z zonka na przyczepkę No baa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts