BasH 26.09.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ..ale, ze znaczy sie chcesz mnie obrazic?? Tak serio mowiac, to kiedy te parapety wstawiaja?? Jak nic się nie pieprznie to w czwartek 29 września sypią wylewkę, a w pierwszy tydzień października mają być parapety (Dzieki Kalio za pomysł kuchenny z wjechaniem blatem w okno - małża jest na tak). A co nie tak z malibu? Słabe? Whiskacza też się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Malibu mdłe, tego sie nie da pic ( nie wiem, czemu kobiety lubia), whisky juz o niebo lepiej, ale wytrawne wino to tak w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.09.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 O-ki. U nas raczej semisweet hurtowo na stanie, no ale się uzupełni dry : ) A malibu jest nawet ok z pomarańczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 26.09.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 malibu piłem raz w życiu...wywołało dość sporą tendencję zwrotną w moim żołądku Ile będziesz płacił za metr2 wylewek?? Twoja rozdzielnia elektryczna wygląda imponująco xD roche masz obwodów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 27.09.2011 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ile będziesz płacił za metr2 wylewek?? 21 z materiałem. +-6-7 cm, w garażu 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 27.09.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 może być wino z cola i nawet następnego dnia nic nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.09.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Sresuje sie swoim podciagiem i mysle sobie jak taka jedna belka dzwignie caly strop. Pamietasz jaka miales rozpietosc podciagu ( od podparcia do podparcia), jak byl zbrojony i jakie dlugie belki terivy w niego wchodzily. Moze jak uslysze ,ze podobnie to przejda mi obawy, czy wytrzyma. Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 28.09.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Na razie na szybko szkic w paincie - jakby co to wieczorem dopowiem. Zapytaj swojego kierasa - upewni was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Kiero mi go przeliczal, a raczej konstruktor z jego budowy, ale wiesz jak to jest....jak zaczynasz sie zaglębiać. Zadzwonilam dzisiaj tez do przyjaciolki, ktora jest konstruktorka, zeby przeliczyla to i sprawdzila. Przeliczyla i mowi, ze jest ok. Ale tak czy siak jutro wezme Kiera, zeby sprawdzil jak to jest ukrecone. Strop to strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 28.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witam.Mam pytanko: jaką papę masz na deskowaniu ( konkretna nazwa) i za ile kupiona, mocowałeś papiakami(jakimi)?zgrzewałeś? ,kleiłeś lepikiem(jakim)?, jak przetrwała zimę? czy się nie pomarszczyła, czy jest szczelna na łączeniach? jak znajdziesz chwilkę to skrobnij, bardzo przydała by mi się twoja opinia.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.09.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) TOMRAIDER Jak chcesz aby wytrzymała pare lat to kup pape w wierzchniego krycia z SBS 4mm poszujak kto ściąga pape z czech jakościowo bije nasze a cena podobna Oni może Ci coś powiedzą http://www.em3dach.pl Bijesz papiakami na zakładzie a na to zgrzewasz kolejną Wierz mi warto wydać te pare stów wiecej niż biegać potem i łatać dziurki Edytowane 28 Września 2011 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 28.09.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Witam. Mam pytanko: jaką papę masz na deskowaniu ( konkretna nazwa) i za ile kupiona, mocowałeś papiakami(jakimi)?zgrzewałeś? ,kleiłeś lepikiem(jakim)?, jak przetrwała zimę? czy się nie pomarszczyła, czy jest szczelna na łączeniach? jak znajdziesz chwilkę to skrobnij, bardzo przydała by mi się twoja opinia. pozdrawiam. Kalio jak zawsze na posterunku - on teraz to chyba każdy centymetr dachu zna na pamięć Co do pytań - papa wierzchniego krycia z posypką - ten trochę droższy IZOLMAT, płaciłem w 2010 roku niecałe 4 zł (3,60?) za m^2. W/400/1200 IZOLMAT chyba. Bite papiakami, bez grama lepiku, w koszach potrójnie. Trochę się pomarszczyła, ogólnie z 6 małych przecieków na 300 metrach, ale to głównie w miejscach przebicia gwoździem-muszę w końcu załatać. Na łączeniach szczelna. Zabezpieczona przed poderwaniem na krańcach deseczkami. Papa bez szału, ale na wiosnę już dachówka idzie. Tyle wytrzyma. ps. Miło cię widzieć ponownie. Edytowane 28 Września 2011 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dzis nadejszła ta wielkopomna chwila i wylewki czas zaczac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.09.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no powiedzmy... Mieli byc o 7 a jest po 9 i jeszcze nie dojechali... Awaria samochodu... Akurat... A ja zabijam czas na budowie i przegladam forum czekajac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.09.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A ja czekam na 4-rech gosci z Chile, ktorzy mieli juz dawno byc, to poczekamy razem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 29.09.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 goście z chilli to bedzie impreza tom nie badz polak niemkupuj taniej papy bo bedziesz kladl dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.09.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 tom nie badz polak niemkupuj taniej papy bo bedziesz kladl dwa razy Po co ma kłaść dwa razy? 3, 4 lata spokojnie da radę - a za szczelność ma odpowiadać docelowe pokrycie. A jak tam twoje tynki? Moje wylewki przesunięte na sobotę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Moje wylewki przesunięte na sobotę :/ No przeciez nie mozesz skonczyc wczesniej niz ja:D Wszystkiego naj z okazji wigilii dnia chlopaka ( chyba mam de ja vu, albo ja juz gdzies to pisalam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Tez bym chciala taka ekipe, fajnie ze poszlo tak bezproblemowo i jeszcze dali Ci 3 dni urlopu. Zreszta niezla praca 6 godzin i kilka tysi do podzialu. No to Panie inwestor teraz inwestuj w dach, dachowka wybrana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.10.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No właśnie myślałem, że wybrana a sąsiad zasiał we mnie niepewność, że niby ROBEN to samo zło. Chciałem dużą roben monzę+... Angoba. Kasztan... Ale to dopiero na wiosnę, bo zaczynam być spłukany z kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts