kalio 02.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 No to wylewka zaliczono trzeba zrobić nalewkę Ile weszło na podłogę w kuchni ?ile masz miejsca pod drzwiami balkonowymi ?? czy na równo z profilem zrobili ?wiesz ile poszło materiału piach cement ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 02.10.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 W kuchni jak i na calym parterze niegospodarczym weszlo tyle co mialo czyli 6-6,5 co dalo 2 cm pod skrzydlem drzwi na ogrod. Te drzwi mialy przykrecony do ramy od dolu profil poszerzajacy wiec sa solidnie usztywnione i dolane. Materialu na 250 kw. wyszlo niecale 30 ton zwiru i niecale 4 tony cementu. Co do nalewek to poczekaj jeszcze z dobry tydzien jak mi dowioza parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 02.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 30:4 133kg/1T to chyba solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 02.10.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Tak jak czytałem u innych to proporcja w normie. Gadałem z brygadzistą, aby wzmocnił w garażu - mówił że i tak jest mocne, a tym bardziej jak leję 10 na 8 cm to wytrzyma dwie takie irmscherowskie astry na raz bez problemu i gwarantuje. Tym bardziej, że była i siatka fi 6 i włókna. Mówił też, że ludzie leją w garażach nawet piątkę - on nie pochwala, ale się zdaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 04.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kurcze w piatek nie da rady przełóż parapety na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.10.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Spokojnie - w sobotę pianka już będzie twarda = stabilność parapetu Teoretycznie, bo biorąc poprawkę na nasze możliwości to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 akhm, czy tu mnie jakas impreza omija?? Pozdrawiam:) PS zalalliśmy się no i wakacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.10.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Nie no formalnie imprezy jeszcze nie ma, aczkolwiek stan magazynowy % mam zawsze aktualny na średnią bibę nawet dla kilku samorobów Jak to się zalałaś???? Masz strop? Nie wierzę... Nie widzę w dzienniku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 06.10.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 no no no....posadzki pełen profesjonalizm. teraz to już tylko wykończeniówka została:p wybieranie kafelek itd Jak panowie od posadzek dojeżdżają do trójmiasta to z pewnością wezmę ich pod uwagę jak przyjdzie czas (oby za rok:] ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 06.10.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 no no no....posadzki pełen profesjonalizm. teraz to już tylko wykończeniówka została:p wybieranie kafelek itd Jak panowie od posadzek dojeżdżają do trójmiasta to z pewnością wezmę ich pod uwagę jak przyjdzie czas (oby za rok:] ). Jedna z trzech ekip z ich firmy robi tam praktycznie na okrągło - akurat ją dostałem i full profeska. Jestem zadowolony. Mam nadzieję, że za rok również będę (ew. pęknięcia itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 10.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ... tak jakby mnie ktoś szukał, to wcale nie umarłem, ale próbuję się przebić od początku do końca przez wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania.../page6 ... uffffffffffff... 260 podstron... ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 13.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Sprzęcik niezły... Adrenalina też spoko... Właśnie się zastanawiam nad tym czy będzie mi takie coś potrzebne... A może porzyczę... Jak posadzki schną piknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kurcze czekalam na tego muratora z Wami -Samorobami. Jutro co swit lecę, pędzę kupic - bedzie lektura do pociagu:D Wiedziałam, ze nie wytrzymasz i zaczniesz cos robić Pozdrawiam z wysokości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 13.10.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jak posadzki schną piknie? No schną schną, ale wilgoci w domu jednak sporo, bo szyby roszą. Ale staram się nie robić przeciągów - niech schnie swoim tempem, powolutku nabiera wytrzymałości. Póki co szyję prądy, ale bez wkładania osprzętu w puchy - luzem wisi, bo i tak będzie jeszcze gruntowanie, malowanko, więc wyciągałbym dla łatwego malowania. Liczę, że w jutro i w sobotę rozszyję do końca rozdzielnię - ale ciasno mi w tym HAGER'ze. Ma malutko miejsca pod szynami, za to sporo po lewej i prawej. Trochę trzeba kombinować w 3D. Wiedziałam, ze nie wytrzymasz i zaczniesz cos robić No pewnie. Trzeba będzie kupić słoneczko na butlę z gazem i chcę zimą robić zabudowę stelażami. Wiosną dachówa, wrzucę piec, wełnę i płyty i będziemy się wykańczać... Pozdrawiam z wysokości:) Hęęęęęęęęęęęęęę? Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 18.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Witam. Na zdjęciu w białej koszulce wciągasz brzuch kiełbasożerco Z żółtą koszulką jeszcze się przeprosisz ...... zwłaszcza jeżeli będzie to żółta koszulka lidera wyścigu kolarskiego pozdrawiam. Edytowane 18 Października 2011 przez tomraider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.10.2011 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ...... zwłaszcza jeżeli będzie to żółta koszulka lidera wyścigu kolarskiego pozdrawiam. Hehe - kiedyś sporo jeździłem, ale raczej po pagórkach niż szosowo Teraz póki co wystarcza czasu na rowerek stacjonarny... Też daje efekty... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TORUŃCZYK 23.10.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Bash możesz podać namiar do firmy od wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.10.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Spoko - myślę, że się nie obrażą za reklamę. Jestem bardzo zadowolony z ich pracy (akurat tej ekipy, bo mają w firmie chyba 3 składy wylewkowe i 4 tynkowe), więc polecam. Lewandowski 509752376 http://www.lewbud.pl/kontakt.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 29.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 CD kupowałeś markowe regipsu czy budomat co ile masz grzybka w CD ?dajesz profile na krzyż ?dlaczego KGx2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 30.10.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 CD kupowałeś markowe regipsu czy budomat budomat - 0,5 co ile masz grzybka w CD ? Grzyby wzdłuż profila tyle co jętki pozwalają, czyli około 80 cm. Profile są co 38 cm. dajesz profile na krzyż ? Nie - jednopoziomowy. dlaczego KGx2 Nie planuję KG x2 - podwójnie robiłem tylko na parterze jako przedścianka w gabinecie. Gabinet jest po sąsiedzku z kotłownią i chciałem dodatkowo wygłuszyć dźwięki. Pozdrawiam Fajnie - a już myślałem, że nikt tu nie zagląda... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts