Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Prawie konkursowy, ale nasz :) m02a BasH'owy

BasH

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
bashu sie na budowie wziol sam za dachówkę czy jak ???

Witam.

Ty też, ja sam kładę w kwietniu (chyba) creatona harmonie neu po 2,20zł/szt loco budowa ,angoba miedziana już kupiona. Papa pye pv 180 s35 wernera pójdzie na calowe deskowanie, na dechach teraz mam plandekę.kupiłem też okna brugmann i drzwi gerdy, a TY jakie masz okna i drzwi?

Witam.

Ty też, ja sam kładę w kwietniu (chyba) creatona harmonie neu po 2,20zł/szt loco budowa ,angoba miedziana już kupiona. Papa pye pv 180 s35 wernera pójdzie na calowe deskowanie, na dechach teraz mam plandekę.kupiłem też okna brugmann i drzwi gerdy, a TY jakie masz okna i drzwi?

pamiętaj o dużej ilości linek aby dobrze wyciągnąć płaszczyznę i będzie dobrze

reszta odpowiedzi u mnie w kometach

Bashu tak się zaszył że chyba ktoś inny będzie musiał zdjęcia z jego budowy wklejać :D

Bashu się zaszył i ca$h musi zarabiać, bo się wypompkował po dachówce, zabudowie i zapłaceniu za paręnaście innych tematów. Jak tak dalej pójdzie z plusową pogodą to chyba wyleję sobie w grudniu schody w kotłowni, aby móc kafle przed piecem kłaść :) Budowa póki co stoi, dachówka czeka na składzie, przywiozłem na razie okna połaciowe z kołnierzami, ale nie wstawiam, bo od razu pójdą z obróbkami pod dachówkę. Biorę dekarzy do kładzenia, bo prawdopodobnie w styczniu będę miał inne tematy $tricte zawodowe, a 300 metrów dachu to trochę za dużo jak na 1 osobę. Wystarczy mi zabawa w zabudowy KG i wykańczanie... Dachówka creaton miedziana angoba viva neu.

creaton.jpg

• 2 weeks później...