Inż. 22.05.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja nie tęsknię... w ostatnią sobotę, dopadły nie niechęci jak się wzołem za to dziadostwo...I tak jeszcze myślę, że z jedno podejście i moze uda sie zamknąć ostatnie pomieszczenie... Po szpachlowaniu też będę wałczył z kotłownią...A czemu nie poszedłeś całkowicie w miedz? cena czy inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 22.05.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Po szpachlowaniu też będę wałczył z kotłownią... A czemu nie poszedłeś całkowicie w miedz? cena czy inne... Cena i wytrzymałość - tam, gdzie użyłem stali ma ona za zadanie podtrzymywać i stabilizować inne elementy instalacji chociażby filtr wody lub jest w miejscu potencjalnego przyłożenia z łopaty Miedź mogłaby nie wytrzymać, a po drugie jest droooga. Robię teraz w miedzi 28 podejścia do rozdzielaczy - to boli... Dziś zalałem cały dom (znaczy instalacje) wodą użytkową - przecieków brak Zasobnik 200 kg wisi. Mam nadzieję, że jutro będzie na ścianie a nie podłodze (wisi na ścianie z suporka, ale na megakotwy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.05.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jak myslicie ile trzeba wygrzewac wylewke przed plytkami? 10 dni styka?Od piatku grzeje piec, i nie dosc ze daje slonce przez okna to jeszcze sie nagrzewa i w domu jest cholernie cieploCiezko cokolwiek robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.05.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Odpisałem u Was w dzienniku - styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja dałem 3 dni na maksa, zeszło chyba ze 150l oleju . Dziś, po roku nic nie pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dziekować Panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 05.06.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Odpaliłeś w końcu tego AKM'a ???? jakie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.06.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Zabieramy się za temat CO prawdopodobnie w weekend. Póki co - skończyłem instalacje oprócz finalnego podłączenia pieca do komina i rozdzielaczy, jadę z tematem wełny, a głównie zabudowy KG łazienek - w piątek przyjeżdża paleta płytek (gresy półpolerowane do kuchni i korytarzy i kolekcja zebrano do łazienek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.06.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 kolekcja zebrano do łazienek) A gdzie zebrano i czy bardzo potem musiano uciekać? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.06.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Heh - oby kuriero nie musiano uciekać po uszkodzenio płytek na palecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 07.06.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 ... update: Właśnie dostałem maila od kuriera - 3 palety, 2.5 tony Ciężkie te kafle :/ Jutro dostawa=siłownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.06.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Hehe, jedną taką dostawę (trzy palety właśnie) wwieżli mi paleciakiem do garażu, ale to był cud, wszystkie inne dostawy (a był ich kilka: glazura, panele, WCeramika...) były wyładowywane na drogę i "Pan se wniesie". J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 07.06.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No właśnie piec i zasobnik przywoził mi też schenker i oparł rampę rogiem o wylewkę w garażu i się udało wjechać paleciakiem. Jutro wcześnie rano zasuwam na budowę zrobić miejsce w garażu na kafle, bo nie uśmiecha mi się ich nosić z palet z zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 10.06.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 no widzę że postępy u ciebie duże, jak już piec odpalony to już duży sukces i coraz mniej do końca, powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Heh, dobrze ze wpis jest, czyli zyjesz i welna Cie nie pozarla. Z tym poddaszem sa jakies cyrki, jak juz sie raz wlazło to ciezko potem wyjsc:) Piec dziala, czyli do przodu.. Pozdrowienia dla ciezarowki:) Ps. Schudlo Ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 11.06.2012 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 RAZ - Heh, dobrze ze wpis jest, czyli zyjesz i welna Cie nie pozarla. Z tym poddaszem sa jakies cyrki, jak juz sie raz wlazło to ciezko potem wyjsc:) DWA ! - Piec dziala, czyli do przodu.. Pozdrowienia dla ciezarowki:) TRZY! - Ps. Schudlo Ci sie Po trzykroć zakrzyknę "zgadza się", a w szczególności ten ostatni -5kg w tym sezonie Na zdjęciu w muratorze byłem bardziej misiowaty Ciężarówka tradycyjnie pozdrawia. Nie idź w moje ślady niepisania na FM - czekamy i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 11.06.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No kosmodrom na miejscu, ty tyle rurek daweś od razu na destylarnie chyba ??? Przy najbliższej okazji mam nadzieje że cię zastane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Po trzykroć zakrzyknę "zgadza się", a w szczególności ten ostatni -5kg w tym sezonie Na zdjęciu w muratorze byłem bardziej misiowaty Ciężarówka tradycyjnie pozdrawia. Nie idź w moje ślady niepisania na FM - czekamy i pozdrawiamy. No przeca nie ide -5kg, chyba nie bylookazji do grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 11.06.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 -5kg, chyba nie bylookazji do grilla No właśnie - grili jakby mniej, a więcej ruszania - samo schodzi Przy najbliższej okazji mam nadzieje że cię zastane smsnij wcześniej, co byś klamek nie pocałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 12.06.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Różnicówka jest dobrze znalazłem http://tech-pol.pl/images/stories/images/instrukcja.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts