Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Prawie konkursowy, ale nasz :) m02a BasH'owy

BasH

Recommended Posts

Ja nie tęsknię... w ostatnią sobotę, dopadły nie niechęci jak się wzołem za to dziadostwo...

I tak jeszcze myślę, że z jedno podejście i moze uda sie zamknąć ostatnie pomieszczenie...

Po szpachlowaniu też będę wałczył z kotłownią...

A czemu nie poszedłeś całkowicie w miedz? cena czy inne...

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po szpachlowaniu też będę wałczył z kotłownią...

A czemu nie poszedłeś całkowicie w miedz? cena czy inne...

Cena i wytrzymałość - tam, gdzie użyłem stali ma ona za zadanie podtrzymywać i stabilizować inne elementy instalacji chociażby filtr wody lub jest w miejscu potencjalnego przyłożenia z łopaty :) Miedź mogłaby nie wytrzymać, a po drugie jest droooga. Robię teraz w miedzi 28 podejścia do rozdzielaczy - to boli...

Dziś zalałem cały dom (znaczy instalacje) wodą użytkową - przecieków brak :) Zasobnik 200 kg wisi. Mam nadzieję, że jutro będzie na ścianie a nie podłodze (wisi na ścianie z suporka, ale na megakotwy).

• 2 weeks później...
Zabieramy się za temat CO prawdopodobnie w weekend. Póki co - skończyłem instalacje oprócz finalnego podłączenia pieca do komina i rozdzielaczy, jadę z tematem wełny, a głównie zabudowy KG łazienek - w piątek przyjeżdża paleta płytek (gresy półpolerowane do kuchni i korytarzy i kolekcja zebrano do łazienek)

RAZ - Heh, dobrze ze wpis jest, czyli zyjesz i welna Cie nie pozarla. Z tym poddaszem sa jakies cyrki, jak juz sie raz wlazło to ciezko potem wyjsc:)

DWA ! - Piec dziala, czyli do przodu..:)

Pozdrowienia dla ciezarowki:)

TRZY! - Ps. Schudlo Ci sie :lol:

Po trzykroć zakrzyknę "zgadza się", a w szczególności ten ostatni :D -5kg w tym sezonie :) Na zdjęciu w muratorze byłem bardziej misiowaty :) Ciężarówka tradycyjnie pozdrawia. Nie idź w moje ślady niepisania na FM - czekamy i pozdrawiamy.

Po trzykroć zakrzyknę "zgadza się", a w szczególności ten ostatni :D -5kg w tym sezonie :) Na zdjęciu w muratorze byłem bardziej misiowaty :) Ciężarówka tradycyjnie pozdrawia. Nie idź w moje ślady niepisania na FM - czekamy i pozdrawiamy.

No przeca nie ide ;)

-5kg, chyba nie bylookazji do grilla :lol: