Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Prawie konkursowy, ale nasz :) m02a BasH'owy

BasH

Recommended Posts

Gratulacje... pozdrowienia dla "już nie ciężarówki" i całusy dla córci.. zdrówka życzymy.. oh to teraz zastój chyba będzie na budowie.. mi mąż i mama przez prawie miesiąc pomagali, bo jednak po cesarce nie mogłam dźwigać a synek (wtedy 1,5 roku) także wymagał uwagi:)

Dziękujemy :) Zastój? Zastój to był wczoraj w dzień porodu - dziś wyskoczyłem ze szpitala porobić kilka stelaży-obudów słupów, co by tata płytujący się nie nudził i znów siedzimy sobie w szpitalu. Jutro do południa wychodzimy. pozdrówki :)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, że smarował :) Ja już mam od marca dachówkę, ale wcześniej obleciałem po dachu i uszczelniłem wszystkie uwidocznione od środka przecieki. Chciałem mimo dachówki z wysokimi zamkami mieć szczelne dolne krycie. pozdro z tucholskiego szpitala - trzecia córa od 24h na zewnątrz :) Ciężarówka wyładowana - parametry 3700/57 :D Słodziak :D

NO nie gadaj. Wielkie gratulacje. No to model 2+3 popularny w naszym gronie. Verterix też coś tam na fotach pokazał że ponownie ojcem będzie. Wiesz co?? zazdroszczę Ci - zawsze choć jedną córę chciałem mieć i już nie będzie. Sztuką jest zrobić dziurę w dziurze hahah.

Twoja żona to miała luksus - nowa porodówka jak w klinice :)

Moja żona jeszcze rodziła na starej porodówce w czasie rozbudowy.

A córeczka okaz zdrowia normalnie :) Grzesiu miał 2800 i 52cm. Drobniutki był ale teraz broi na całego.

Jak córeczka podrośnie muszę z moimi murarzami wpać do was. Dzieciaki (7 i 3 lata) zawsze z tatusiem idą murować. Biorą sobie prawdziwe cegły, piasek i układają murki. Normalnie szok. Nie wiedziałem że 3 latek da radę z 4kg cegłą zasuwać i układać ją w murek.

ok, juz znikam i nie przeszkadzam Wam w tej wiekopomniej chwili :)

Zdrowia córeczce życzę z całą rodzinką :)

NO nie gadaj. Wielkie gratulacje.... Twoja żona to miała luksus - nowa porodówka jak w klinice :)

No jest nieźle, duuuużo miejsca w porównaniu do starej porodówki. Po raz 3. robiłem dziecku offline od mamy (znaczy ciąłem kab... yyyy.. pępowinę :) )

Jak córeczka podrośnie muszę z moimi murarzami wpać do was. Dzieciaki (7 i 3 lata) zawsze z tatusiem idą murować. Biorą sobie prawdziwe cegły, piasek i układają murki. Normalnie szok. Nie wiedziałem że 3 latek da radę z 4kg cegłą zasuwać i układać ją w murek.

Moje dwie starsze córy idą raczej w design (rysunki okołobudowlane) http://img855.imageshack.us/img855/1467/kgmalych.jpg

], ale nie mniej na budowie też buszują najchętniej na kupie żwiru :)

Forumowicze zawsze mile widziani :) W październiku jest plan wprowadzania się - zobaczymy jak wyjdzie. Muszę ostro zasuwać, więc dziś po przywiezieniu maleństw (żony i małej Zosi - właśnie czekamy w pokoju na procedury wypisowe), oporządzeniu domu, przekazaniu pod opiekę teściowej i mamy lecę dalej na budowę.

Zdrowia córeczce życzę z całą rodzinką :)

Dziękować :)

No jest nieźle, duuuużo miejsca w porównaniu do starej porodówki. Po raz 3. robiłem dziecku offline od mamy (znaczy ciąłem kab... yyyy.. pępowinę :) )

Je nie miałem tej przyjemności - 3 cesarki żony.

Forumowicze zawsze mile widziani :) W październiku jest plan wprowadzania się - zobaczymy jak wyjdzie. Muszę ostro zasuwać, więc dziś po przywiezieniu maleństw (żony i małej Zosi - właśnie czekamy w pokoju na procedury wypisowe), oporządzeniu domu, przekazaniu pod opiekę teściowej i mamy lecę dalej na budowę. Dziękować :)

Czujemy się więc zaproszeni. Może więc jesienią z flaszeczką dla Ciebie a obrazkiem na scianę dla żony :) lub wazonikiem aby parapety za puste nie były haha.

Musimy za tydz w czwartek kupić tygodnik tucholski. Córa będzie na zdjęciu :) Dla tych którzy nie wiedzą - u nas jest taki zwyczaj że każdym tygodniku za zgodą rodziców są fotki maluchów urodzonych w bieżącym tyg

Pozdrawiamy

• 2 weeks później...
NIe, no zebym ciotka MSU sie ostatnia dowiadywała, no wiesz co Bash masz u mnie minus jak stąd do Zakopanego ;)

Gratuluję Wam córci, niech teraz Zosia rośnie zdrowo i daje czadu rodzicom :lol:

Powodzenia i duuuuuzo zdrowka dla calej piąteczki:)

Oj ciotka ciotka - wiesz ile mamy na głowie :) Ale w okolicach chrzcin (październik) wynagrodzę Ci to jakoś :) Ale cichosza.

Wczoraj zobaczyłem córę kolegi w tygodniku. Ksero mamusi...... albo tatusia... już sam nie wiem :) :) Hej Bash, pochwal się córą w komentach. W gazecie już jest, więc na forum to już formalność :)

No poszedłem po całości - jest nawet na dzienniku :D

Córka przesłodka:) jeszcze raz gratulacje..

wnętrza robią się bardziej domowe, niżeli budowlane.. super postępy

Dzięki w imieniu Zosi :) A wnętrza? Oj odliczam do przeprowadzki. Nie mogę się doczekać :D

Hej, jeszcze mnie u Ciebie chyba nie było,ale tak sobie łaziłam po dziennikach i jakoś mnie tu przywiało:) Gratuluję postępów na budowie i przesłodkiej córeczki:)

A ja podczytuję Ciebie, podczytuję Dobre Mzimu :) pozdrawiamy!

no to teraz wiem na pewno ze Zosia jednak po mamusi ma ten urok :cool: :rotfl:

No jak zawsze mnie podbudowujesz :D

Kto sie czubi ten sie lubi, przeciez wiesz :D

Pozdrawiam :)

Pewnie, że tak :D 3majcie się - rano ketonal i jadę ciąć wałki, a przy okazji przypilnować fugowania. A przy okazji - jaki gruby jest ten wasz garażowy gres? 7mm? Nie wiem, czy przy tej cenie będzie coś grubszego, a boję się pękania - mimo, że będę się starał podklejać po całości.

Pewnie, że tak :D 3majcie się - rano ketonal i jadę ciąć wałki, a przy okazji przypilnować fugowania. A przy okazji - jaki gruby jest ten wasz garażowy gres? 7mm? Nie wiem, czy przy tej cenie będzie coś grubszego, a boję się pękania - mimo, że będę się starał podklejać po całości.

Chyba tak jak piszesz- max z 7mm. Tez sie obawialam, czy nie bedzie pekac, ale to jest mala plytka 30x30, jak posmarujesz porzadnie klejem wylewke i plytke po calosci, fuga 3mm, teraz jak patrze juz po polozeniu to raczej nie ma szans zeby cokolwiek pękło.

Jak tak patrzę na Zosię to też mi się takiej trzeciej kce

Obawiam sie, ze tym razem do lozeczka trzeciej bys sie nie zmiescila, zostanie Ci ino podloga - lepiej sie zastanów ;)