BasH 19.07.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Gratulacje... pozdrowienia dla "już nie ciężarówki" i całusy dla córci.. zdrówka życzymy.. oh to teraz zastój chyba będzie na budowie.. mi mąż i mama przez prawie miesiąc pomagali, bo jednak po cesarce nie mogłam dźwigać a synek (wtedy 1,5 roku) także wymagał uwagi:) Dziękujemy Zastój? Zastój to był wczoraj w dzień porodu - dziś wyskoczyłem ze szpitala porobić kilka stelaży-obudów słupów, co by tata płytujący się nie nudził i znów siedzimy sobie w szpitalu. Jutro do południa wychodzimy. pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.07.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Przyłączam się do gratulacji zdrowia dla całej rodzinki ja też tylko dziewczyny umiem robić, ale na trzecią za stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 20.07.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wiem, że smarował Ja już mam od marca dachówkę, ale wcześniej obleciałem po dachu i uszczelniłem wszystkie uwidocznione od środka przecieki. Chciałem mimo dachówki z wysokimi zamkami mieć szczelne dolne krycie. pozdro z tucholskiego szpitala - trzecia córa od 24h na zewnątrz Ciężarówka wyładowana - parametry 3700/57 Słodziak NO nie gadaj. Wielkie gratulacje. No to model 2+3 popularny w naszym gronie. Verterix też coś tam na fotach pokazał że ponownie ojcem będzie. Wiesz co?? zazdroszczę Ci - zawsze choć jedną córę chciałem mieć i już nie będzie. Sztuką jest zrobić dziurę w dziurze hahah. Twoja żona to miała luksus - nowa porodówka jak w klinice Moja żona jeszcze rodziła na starej porodówce w czasie rozbudowy. A córeczka okaz zdrowia normalnie Grzesiu miał 2800 i 52cm. Drobniutki był ale teraz broi na całego. Jak córeczka podrośnie muszę z moimi murarzami wpać do was. Dzieciaki (7 i 3 lata) zawsze z tatusiem idą murować. Biorą sobie prawdziwe cegły, piasek i układają murki. Normalnie szok. Nie wiedziałem że 3 latek da radę z 4kg cegłą zasuwać i układać ją w murek. ok, juz znikam i nie przeszkadzam Wam w tej wiekopomniej chwili Zdrowia córeczce życzę z całą rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.07.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 NO nie gadaj. Wielkie gratulacje.... Twoja żona to miała luksus - nowa porodówka jak w klinice No jest nieźle, duuuużo miejsca w porównaniu do starej porodówki. Po raz 3. robiłem dziecku offline od mamy (znaczy ciąłem kab... yyyy.. pępowinę ) Jak córeczka podrośnie muszę z moimi murarzami wpać do was. Dzieciaki (7 i 3 lata) zawsze z tatusiem idą murować. Biorą sobie prawdziwe cegły, piasek i układają murki. Normalnie szok. Nie wiedziałem że 3 latek da radę z 4kg cegłą zasuwać i układać ją w murek. Moje dwie starsze córy idą raczej w design (rysunki okołobudowlane) http://img855.imageshack.us/img855/1467/kgmalych.jpg ], ale nie mniej na budowie też buszują najchętniej na kupie żwiru Forumowicze zawsze mile widziani W październiku jest plan wprowadzania się - zobaczymy jak wyjdzie. Muszę ostro zasuwać, więc dziś po przywiezieniu maleństw (żony i małej Zosi - właśnie czekamy w pokoju na procedury wypisowe), oporządzeniu domu, przekazaniu pod opiekę teściowej i mamy lecę dalej na budowę. Zdrowia córeczce życzę z całą rodzinką Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 20.07.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 No jest nieźle, duuuużo miejsca w porównaniu do starej porodówki. Po raz 3. robiłem dziecku offline od mamy (znaczy ciąłem kab... yyyy.. pępowinę ) Je nie miałem tej przyjemności - 3 cesarki żony. Forumowicze zawsze mile widziani W październiku jest plan wprowadzania się - zobaczymy jak wyjdzie. Muszę ostro zasuwać, więc dziś po przywiezieniu maleństw (żony i małej Zosi - właśnie czekamy w pokoju na procedury wypisowe), oporządzeniu domu, przekazaniu pod opiekę teściowej i mamy lecę dalej na budowę. Dziękować Czujemy się więc zaproszeni. Może więc jesienią z flaszeczką dla Ciebie a obrazkiem na scianę dla żony lub wazonikiem aby parapety za puste nie były haha. Musimy za tydz w czwartek kupić tygodnik tucholski. Córa będzie na zdjęciu Dla tych którzy nie wiedzą - u nas jest taki zwyczaj że każdym tygodniku za zgodą rodziców są fotki maluchów urodzonych w bieżącym tyg Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.07.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Musimy za tydz w czwartek kupić tygodnik tucholski. Córa będzie na zdjęciu Zgadza się - wczoraj była babeczka z TT uwiecznić słodziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 21.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 No pogratulować, raczka, moja pierworodna jest z 19, niewiele brakowało a byśmy jednakowo urodzinki obchodzili. Pozdrowienia dla kobietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.07.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 NIe, no zebym ciotka MSU sie ostatnia dowiadywała, no wiesz co Bash masz u mnie minus jak stąd do Zakopanego Gratuluję Wam córci, niech teraz Zosia rośnie zdrowo i daje czadu rodzicom Powodzenia i duuuuuzo zdrowka dla calej piąteczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 27.07.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Wczoraj zobaczyłem córę kolegi w tygodniku. Ksero mamusi...... albo tatusia... już sam nie wiem :) Hej Bash, pochwal się córą w komentach. W gazecie już jest, więc na forum to już formalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.08.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Córka przesłodka:) jeszcze raz gratulacje.. wnętrza robią się bardziej domowe, niżeli budowlane.. super postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.08.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 NIe, no zebym ciotka MSU sie ostatnia dowiadywała, no wiesz co Bash masz u mnie minus jak stąd do Zakopanego Gratuluję Wam córci, niech teraz Zosia rośnie zdrowo i daje czadu rodzicom Powodzenia i duuuuuzo zdrowka dla calej piąteczki:) Oj ciotka ciotka - wiesz ile mamy na głowie Ale w okolicach chrzcin (październik) wynagrodzę Ci to jakoś Ale cichosza. Wczoraj zobaczyłem córę kolegi w tygodniku. Ksero mamusi...... albo tatusia... już sam nie wiem :) Hej Bash, pochwal się córą w komentach. W gazecie już jest, więc na forum to już formalność No poszedłem po całości - jest nawet na dzienniku Córka przesłodka:) jeszcze raz gratulacje.. wnętrza robią się bardziej domowe, niżeli budowlane.. super postępy Dzięki w imieniu Zosi A wnętrza? Oj odliczam do przeprowadzki. Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Wiesz co - no fajne masz te pomalowane sciany, bardzo fajny gresy i tak dalej, ale mnie to tak srednio ruszyło, bo jak dobrnęłam do ostatniego zdjecia to sie wzruszylam i sie zakochałam po same uszy. Słodzina malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Hej, jeszcze mnie u Ciebie chyba nie było,ale tak sobie łaziłam po dziennikach i jakoś mnie tu przywiało:) Gratuluję postępów na budowie i przesłodkiej córeczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.08.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 ..., bo jak dobrnęłam do ostatniego zdjecia to sie wzruszylam i sie zakochałam po same uszy. Słodzina malutka To masz jeszcze moją paszczę na myśl o słodziaku http://img266.imageshack.us/img266/5760/imagee009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Hahaha :lol2: no to teraz wiem na pewno ze Zosia jednak po mamusi ma ten urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.08.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Hej, jeszcze mnie u Ciebie chyba nie było,ale tak sobie łaziłam po dziennikach i jakoś mnie tu przywiało:) Gratuluję postępów na budowie i przesłodkiej córeczki:) A ja podczytuję Ciebie, podczytuję Dobre Mzimu pozdrawiamy! no to teraz wiem na pewno ze Zosia jednak po mamusi ma ten urok No jak zawsze mnie podbudowujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 No jak zawsze mnie podbudowujesz Kto sie czubi ten sie lubi, przeciez wiesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Kto sie czubi ten sie lubi, przeciez wiesz Pozdrawiam Pewnie, że tak 3majcie się - rano ketonal i jadę ciąć wałki, a przy okazji przypilnować fugowania. A przy okazji - jaki gruby jest ten wasz garażowy gres? 7mm? Nie wiem, czy przy tej cenie będzie coś grubszego, a boję się pękania - mimo, że będę się starał podklejać po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Gratuluję córeczki a w zasadzie wszystkich trzech Owijają sobie Tatusia wokół paluszka? bo u mnie tak Jak tak patrzę na Zosię to też mi się takiej trzeciej kce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Pewnie, że tak 3majcie się - rano ketonal i jadę ciąć wałki, a przy okazji przypilnować fugowania. A przy okazji - jaki gruby jest ten wasz garażowy gres? 7mm? Nie wiem, czy przy tej cenie będzie coś grubszego, a boję się pękania - mimo, że będę się starał podklejać po całości. Chyba tak jak piszesz- max z 7mm. Tez sie obawialam, czy nie bedzie pekac, ale to jest mala plytka 30x30, jak posmarujesz porzadnie klejem wylewke i plytke po calosci, fuga 3mm, teraz jak patrze juz po polozeniu to raczej nie ma szans zeby cokolwiek pękło. Jak tak patrzę na Zosię to też mi się takiej trzeciej kce Obawiam sie, ze tym razem do lozeczka trzeciej bys sie nie zmiescila, zostanie Ci ino podloga - lepiej sie zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts