compi 06.08.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Popularna płytka tzw przemysłowa 33,3 na 33,3 daje radę. Jeśli nie robicie spadków to i obaw o fuszerkę nie ma zbyt wielkich. Przy spadkach klej do gresu i długi grzebień jest wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 06.08.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Czyli mówisz, że 7mm do garażu pod 1,5 tonowe auto wystarczy? Wiem, że klucz to dobre, całkowite podklejenie płytki, ale wiem też, że z tematem płytkowania się nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 06.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Bierz Sopro, Ceresit lub Mapei do gresu. Zagruntuj podłoże, przeleć całość jak szpachlą, i długim grzebieniem minimum 8, a najlepiej 10mm, ładnie pokryj podłogę. Jest inaczej gdy spadki robisz. Wtedy dodatkowo też płytkę dość grubo pokryj klejem. Dobry klej i odpowiednia jego grubość uratuje nawet ewentualne pustki. A nacisk półtarotonowego auta podziel na cztery i wyjdzie Ci jakiś pikuś podparty gumą ; ). Bardziej się martw mostkami na styku płytek z zewnętrzną częścią fundamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 07.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 O rany dopiero teraz doczytałam. Ogromne gratulacje! (mała ma dokładnie takie same wymiary jak moja po urodzeniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 07.08.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 O rany dopiero teraz doczytałam. Ogromne gratulacje! (mała ma dokładnie takie same wymiary jak moja po urodzeniu ) Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 07.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 rowniez gratuluje normalnie jakaś plaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 07.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja nie gratulowałem, ale medal się należy za zwalczanie niżu demograficznego. Gratki BasHu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 07.08.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Dziękować - normalnie hattrick Trzecia dziewczyna Dalej nie ryzykuję Trzeba poczekać na (kandydatów na) zięciów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 07.08.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Moi obecni sąsiedzi tak na chłopaka polowali(jak to na wsi), że dopiero za szóstym razem się udało. No ale becikowego wtedy nie było, chociaż KRUS płaci podobno nieźle za pępkowe ; ). Nie daj się tylko zdominować w domu, chociaż takim dziewuchom trudno się oprzeć : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 08.08.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Trójka małych jak najbardziej wystarczy - nie mam ciśnienia na syna, a zdominować się nie dam ... przynajmniej taką linię trzymam :L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 08.08.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 a zdominować się nie dam ... No tak, zawsze można częściej w delegacje zacząć jeździć J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 08.08.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No tak, zawsze można częściej w delegacje zacząć jeździć J. Hahaha... No tak ... no to masz z dedykacją Piana, co prawda nie w szachcie blokująca drzwi a leżąca, bezbronna po explozji puszki http://img69.imageshack.us/img69/6438/piana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 08.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Bo trzeba niskoprężną kupować ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 08.08.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja niskoprężnej nie lubię A powyżej to chłopakom od parapetów zewnętrznych strzeliła pucha upuszczona na coś ostrego... Zdjęcie z pianą dla Jarka, bo miał przygody za młodu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.08.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Hehe Mało coś jednak tej piany, to chyba nie była pełna butla? Druga rzecz, że moja, pistoletowa (niskoprężna, a jakże) po bliskich spotkaniach z "czymś ostrym" nie wysrała pianki w taką zgrabną kupkę, a wystrzeliła ją na całą najbliższą okolicę, z niżej podpisanym włącznie. Wydrapywanie zaschniętej pianki PU z włosów - bezcenne! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.08.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Pisząc o niskoprężnej oczywiście żartowałem. Gazu jest w niej tyle samo co w zwykłej. Dostałem info od Soudala, że mają nowość, pianę która bardzo szybko wiąże i to nawet wysokich temperaturach, co było do tej pory czasem kłopotliwe. Do szybkich zastosowań jak znalazł. Tylko z włosami Jarku gorzej : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.08.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 A co myślisz, że ja ją z włosów wyczesywałem na świeżo???? To bym sobie chyba w rezultacie kopułkę zafundował taką, że reklamy bym mógł kleić Poczekałem aż zwiąże i wykruszyłem, wydrapałem J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 09.08.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 A co myślisz, że ja ją z włosów wyczesywałem na świeżo???? To bym sobie chyba w rezultacie kopułkę zafundował taką, że reklamy bym mógł kleić Poczekałem aż zwiąże i wykruszyłem, wydrapałem J. ... niektóre gatunki pian nieźle się palą, więc można było pójść ogniem i od razu na łyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.08.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ja od razu o opalarce pomyślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ech, fachofce... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts