Jarek.P 21.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 No niestety, wracając nie będę przelatywał nad twoimi rejonami, więc nawet nie ma co rozpatrywać możliwości wykonania desantu. Nic to, przed wyjazdem specjalnie zapakowałem do lodówki browca, żeby był gotowy na powrót. Już sobie to wyobrażam: wejdę do domu, otworzę lodówkę, strzelę zawleczką i wleję.... A potem zdejmę buty, kurtkę, przywitam się z rodziną... @compi - gierki nawet fajne, zwłaszcza z tą panienką, co w miarę postępów w piciu coraz ciekawiej ubrana być zaczyna, ale na dłuższą metę nuuudne. I panienka też taka jakaś, wcale nieładna! (to na wypadek, gdyby moja małżonka tu zajrzała, bo pewnie zaraz ktoś doniesie ) J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 21.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ważne że grałeś! To oznacza, że będziesz żył! Oczywiście do powrotu przed oblicze żony ; ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.11.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ŚWINIA! (zwierze tutaj zakazane jako nieczyste, tak nawiasem mówiąc ) wiec dzis będzie słowo na literę "H" czyli.... hamburger:lol2: wiem że są sojowe... i pewnie wcinasz... to prawie to samo... ale... "prawie" czyni wielką różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.11.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Włączę się w dyskusję, bo nie mogę uwierzyć co czytam. Jessuuu, Jarek ty za karę tam siedzisz? Piwa nie ma? Hamburgerów też? Wiesz, ze zdrowa żywność też szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A co myślisz, że ze mną jest już tak źle, że sojowe kotlety pożeram??? NIGDY!!! Śmierć "zdrowej żywności"! Mięsa mi tu akurat nie brakuje, jest kurczaczyna, jest muuu-czyna, meee-czyna, wielbłądzinę nawet jadłem , więc braku świniny po prostu nie zauważam. Zresztą... jeść tutaj można naprawdę, bardzo różnorodnie, niby taki zamknięty kraj, a to właśnie tutaj dopiero pierwszy raz w życiu próbowałem prawdziwej (w sensie, że nie fastfoodowej) kuchni indyjskiej, czy japońskiej. Hamburgery - paradoksalnie są, jest Macdonald (co krok), jest KFC, tylko oczywiście hamburgery są nie wieprzowe. Choć w przypadku Macbuły to akurat nie wielka różnica, po prostu te 15% mięsa, co dodają do soi i innych dodatków "identycznych z naturalnymi" jest z wołowiny, nie wieprzowiny i tyle J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl1984 22.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Zaglądam co parę miesięcy, bo podpatruję jak radzicie sobie z piecem. My mamy problemy z żużlowaniem i strasznym brudzeniem się pieca od środka. Jakie macie ustawienia na taką pogodę jak teraz? Szukam przyczyn. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 22.11.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 wiec dzis będzie słowo na literę "H" czyli.... hamburger:lol2: Dddddoobreeeee Zaglądam co parę miesięcy, bo podpatruję jak radzicie sobie z piecem. My mamy problemy z żużlowaniem i strasznym brudzeniem się pieca od środka. Jakie macie ustawienia na taką pogodę jak teraz? Szukam przyczyn. Pozdrawiam. Na żużlowanie pomaga zmniejszenie ilości powietrza - mam nadmuch 20% i szczelina na 3 cm. Na piecu ustawione 65 stopni, podmieszanie na zaworze 4-rodrogowym i na dom idzie może z 40 stopni w nocy przy -1 stopnia. W dzień pompy stoją, chodzi tylko podłogówka na +- 24 stopnie na podłodze (28 na podmieszaczu przy piecu). Piec trochę zarasta, ale nie jest tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl1984 22.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dzięki, testuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 22.11.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 ....prrrzzzeesssssstańńńńńń wspominać to słowo na "p"!!!!!!!! J. (i mineralka. Taka jej mać!) Daj spokój, nie wtrącaj się, to trzeba przeczekać po prostu, najlepiej przy piwie, może jakiś mecz jest w telewizji J. Hehehehe - kolegi myśli już krążą wokół piwnego tematu Na jak długo zesłali na obczyznę? Może dosłać kurierem p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Jeszcze tydzień, wytrzymam. Chyba... I nie, proszę nic nie przysyłać, naprawdę nie chcę się dowiadywać, którą część ciała tutaj obcinają za przemyt, a którą za spożywanie alkoholu Za narkotyki dajmy na to ścinają tutaj tą najważniejszą część ciała, nawet w samolocie emitowali ostrzeżenia. Robią to podobno publicznie, przy pomocy klasycznej arabskiej szabli. J. PS: ciekawe ile czasu fermentuje sok z granatów. Mam niedopity, może by go postawić pod oknem?... Edytowane 22 Listopada 2012 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jarek.P ... a bodajśty piwa nie mógł do końca dopić, małpo złośliwa! Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada A wczoraj byłam w Poznaniu i przejeżdżałam obok takich wielkich kadzi Lecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.11.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A wczoraj byłam w Poznaniu i przejeżdżałam obok takich wielkich kadzi Lecha To ja bylem zdziwiony, jak w Tychach zobaczylem kadzie i dopiero zajarzylem, ze to przeciez ... tyskie To teraz czekamy na nówkę garage. To troche poczekacie, bo idzie jak krew z nosa - wooolno, glownie w soboty, moze do nowego roku skoncze +- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.11.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada Kurcze... nie pomyślałem o tym. Pytanie teraz, czy to była kara boża, czy Netbet urok rzucił J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 To ja bylem zdziwiony, jak w Tychach zobaczylem kadzie i dopiero zajarzylem, ze to przeciez ... tyskie Miałam tak samo w Żywcu:) A jak tam pieknie na ulicy pachniało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Kurcze... nie pomyślałem o tym. Pytanie teraz, czy to była kara boża, czy Netbet urok rzucił J. na dobitkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Niezależnie od tego, jak bardzo haniebny i potępienia godzien był czyn twój... dooobre! A ksiądz na weselu chyba najlepszy J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.11.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 O, a jak wrócę, to w ramach przygotowań przedświątecznych, zrobię sobie kalendarz adwentowy: http://bi.gazeta.pl/im/b8/fe/c4/z12910264Q,Kalendarz-adwentowy-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 http://img819.imageshack.us/img819/6033/osiembutelekpiwakup.jpg ... mam wiewiórki za oknem w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 14.12.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nie pozostaje nic jak tylko http://www.youtube.com/watch?v=Vde93bn6kxk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu szczęśliwych chwil, sukcesów i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku Zyczy Mmelisa z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts