netbet 28.02.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 .... była biznesowa potrzeba, były konie... ... była biznesowa potrzeba, jest dom w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ... była biznesowa potrzeba, jest dom w lesie... Wypraszam sobie podobne insynuacje, dom w lesie za moją krwawicę powstał w czasach, kiedy o tamtych pięknych dniach sobie już z kolegami w pracy jedynie powspominać mogliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.02.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 600-700 stówek? Nawet bez stołu krzyżowego??? Eeeee, no, szajs taki? jak stół to już by prawie jak frezarka ...a weź to wszytko postaw w garazu gdzie nie ma gresu i złotej fugi.... no dramat! czyli krótko - bez jakiś 50 tysiaków nie da się wywiercić tej cholernej dziury! Oj tam net byś chciał od razu 50 na cały garaż wydać zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.02.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No wiesz.... o takiej zabaweczce, jak ta twoja to póki co mogę sobie pomarzyć co najwyżej, a wiertarka ze stołem krzyżowym przynajmniej w jakimśtam realnym zasięgu leży (choćby na allegro podobno producent sprzedaje całkiem przyzwoicie wyglądające wiertarko-frezarki za <2k zł) Natomiast gratuluję porządku w warsztacie. Tak zawsze, czy do zdjęcia? Mój warsztat niestety, zwykle starannie wykadrowywać muszę, jak robię tam jakieś zdjęcia do publikacji na forum, niestety regał (taki z szufladami, szafkami itp.) dopiero się robi, a póki co wszystko na wierzchu, w stosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 28.02.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) No no Kalio - możesz przy kolejnych odwiedzinach przytargać mi na żywo taką zabaweczkę, a nie tylko zgrabnie wkomponować ją w mój garaż w GIMPie Haha. Fajnie Natomiast gratuluję porządku w warsztacie. Tak zawsze, czy do zdjęcia? Mój warsztat niestety, zwykle starannie wykadrowywać muszę, jak robię tam jakieś zdjęcia do publikacji na forum, niestety regał (taki z szufladami, szafkami itp.) dopiero się robi, a póki co wszystko na wierzchu, w stosach. No właśnie to mój garaż, który Kalio wziął na "warsztat" graficzny - porządek taki sobie, bo generalnie stale coś robię i nie zawsze wszystko wraca na swoje miejsce. No ale już mi raz przygadałeś przy okazji komentowania rozpiski rozdzielni na brudno wiszącej na drzwiach, że niby od "linijki biurokrata chyba robił" ...czyli małymi kroczkami dochodzimy do wniosku, że żeby samorob wywiercił otwót pod zawias puszkowy musi zainwestować jakieś 6-7 stówek... ... bo bylejakiej stołówki też nie wypada mieć.. No masz - a ja jak taki niewychowany zrobiłem je tanią otwornicą i dłutem... Co za "fo pa" Edytowane 28 Lutego 2014 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.02.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No jaja, dałem się nabrać Zdjęcia nie analizowałem, po prostu z góry uznałem, że kalio chwali się swoim warsztatem. Co prawda trochę mnie zdziwiło, że obok takiej obrabiarki, za cenę której można bez problemu samochód kupić, nie ma i innych maszyn, ale to mógł być w końcu pierwszy taki zakup Dobra, to już mnie w takim razie zazdrość nie zżera Co do porządku w warsztacie - uwierz mi, nie chcesz zobaczyć mojego warsztatu. Nie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.02.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) No no Kalio - możesz przy kolejnych odwiedzinach przytargać mi na żywo taką zabaweczkę, a nie tylko zgrabnie wkomponować ją w mój garaż w GIMPie Haha. Fajnie ... Oj tam od razu w Gimpie, w APE* zrobione Taki photoshop dla ubogich. Swojego na razie nie wstawię bo nie bardzo jest jak przejść, Edytowane 28 Lutego 2014 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.02.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Swojego na razie nie wstawię bo nie bardzo jest jak przejść, Ojtam, przejść się da zawsze, bocianim krokiem po prostu trzeba, z doświadczenia wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.02.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ojtam, przejść się da zawsze, bocianim krokiem po prostu trzeba, z doświadczenia wiem Mam krótkie nogi a i ze szpagatem ciężko, Co prawda ostatnio było blisko jak "bocianim krokiem" na szkliwionym gresie pojachhhałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.02.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 dubel bubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 02.03.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) Ile poszlo Ci grochu a moze przeszedles na mial Edytowane 3 Marca 2014 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.03.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Dokładnie nie liczyłem, ale około 3 ton od końca września (CWU, potem grzanie+CWU). Grzane 260 m^2. Cały czas 23 stopnie. aha - groch 20-22 MJ za 570 workowany z dostawą Taniopał z kamykami. Edytowane 3 Marca 2014 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.03.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Dokładnie nie liczyłem, ale około 3 ton od końca września (CWU, potem grzanie+CWU). Grzane 260 m^2. Cały czas 23 stopnie. aha - groch 20-22 MJ za 570 workowany z dostawą Taniopał z kamykami. Oj tam z kamykami, z sklady wegla to sa kamyki 10% wegla reszta kruszywo z autostrady Edytowane 4 Marca 2014 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 04.03.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dokładnie nie liczyłem, ale około 3 ton od końca września (CWU, potem grzanie+CWU). Grzane 260 m^2. Cały czas 23 stopnie. aha - groch 20-22 MJ za 570 workowany z dostawą Taniopał z kamykami. ile mu tam dmuchasz aby doszedl do zadanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.03.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 O co pytasz? Went. na 28% ale nic ci to nie mówi nie znając przesłony i typu wentka, podawanie 3:50, ale nic ci to nie mówi nie znając reduktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 04.03.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) O co pytasz? Went. na 28% ale nic ci to nie mówi nie znając przesłony i typu wentka, podawanie 3:50, ale nic ci to nie mówi nie znając reduktora. Jak masz przesłone to faktycznie nic mi po tym, Pytam bo kupiłem dziś też zielonego i coś nie mogę z niego za wiele wycisnąć Edytowane 4 Marca 2014 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.03.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja zielonym palę cały czas zielonym - poniżej -10 robię domieszkę mocnego z lokalnego składu (po 800 workowany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 05.03.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Liczyłeś kiedyś ile spala Ci zielonego a ile ze skladu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.03.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Tłok jest mniej ekonomiczny niż retorda - nie liczyłem dokładnie, ale szacunkowo w okresach przejściowych bardziej opłacalny jest ten zielony za 570 z dostawą niż za 800. Na CWU tym bardziej, bo wysokokaloryczny w AKM2 przegrzewa podajnik. Latem może będę palił tym z domieszką gruntu autostradowego (nie nie - będę jechał drewnem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 05.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) worek na 1 dzień starcza ??? przy aktualnej aurze ??? moze by tak hurtem kupić http://allegro.pl/eko-czech-eko-groszek-ekogroszek-czeski-ledvice-i3978650566.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=AllShoppersMerged Edytowane 5 Marca 2014 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts