jarecki89 16.07.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 po zamienniku do hp padła mi głowica (drukarka miała rok), jak sobie kupiłam nową głowice za jakieś 230 zł odechciało mi się zamienników. Czyli wychodzi na to ze jednak na zamienniki nie ma co patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek63 17.07.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Czyli wychodzi na to ze jednak na zamienniki nie ma co patrzec. Dlatego należy kupować drukarki bez centralnej głowicy. Wówczas zamienniki nie straszne , nic nie uszkodzą..... ale są znacznie tańsze. Jak się nauczysz samemu nabijać wkłady atramentem to całkiem tanio. Ja nauczyłem się tego 5 lat temu i jak dzieciakom braknie w drukarce tuszu to za 20 minut znowu mogą drukować (jak mam w domu atramenty w zestawie do nabijania). Z zakupu lasera zrezygnowałem jak poczytałem o szkodliwości ozonu i tonerów. Laser w biurze OK, tam jesteśmy 8-10 godzin, znaczne kubatury i odległości od sprzętu .... a w domu jesteśmy znacznie dłużej, mniejsze kubatury i odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lioogran 26.12.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 do czołowych producentów urządzeń wielofunkcyjnych można zaliczyć Brother i Epson. Charakteryzują się najtańszymi wkładami i stosunkowo niską ceną !! Do tych drukarek kupujemy udzielnie każdy tusz za około 10zł w zamienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts