Kris2222 30.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nad garażem chce zrobić podłogę na na OSB, tznna beton łaty co 50cm ,miedzy łaty dam styropian 5cm , bo mi zostało z wylewek,następnie chce dać płyty OSB, na to przyjdą jeszcze panele , takie normalnie i pytanie jakiej grubości można zastosować OSB ? łaty co 50cm robił ktoś podłogę na podwalinach , jak to wyglądało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 30.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nad garażem chce zrobić podłogę na na OSB, tzn na beton łaty co 50cm ,miedzy łaty dam styropian 5cm , bo mi zostało z wylewek, następnie chce dać płyty OSB, na to przyjdą jeszcze panele , takie normalnie i pytanie jakiej grubości można zastosować OSB ? łaty co 50cm robił ktoś podłogę na podwalinach , jak to wyglądało ? jezeli sciany pomieszczenia sa izolowane z zewnatrz a sufit garazu od wewnatrz. styropian izolacja/podklad wyrownujacy z izolacja, plyty osb 2x 12 z piorem naprzemiennie (krzyzowo) jak plywajaca podloga (kleic plyty) na to panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 30.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 chłopie ty mnie chcesz zrujnować dwie płyty , co to za sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 30.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 chłopie ty mnie chcesz zrujnować dwie płyty , co to za sens? a juz myslalem, ze chcesz zrobic podloge. skoro sie upierasz zrob jak pisales podloz jedynie cos pod laty by nie lezaly gole na betonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 30.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 flash , a to co ty przedstawiłeś , to co? statek? , jjak to ma wyglądać , normalnie , bez tam żadnych udziwnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 30.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kriss2222 zajrzyj tutaj http://www.kronopol.com.pl/index1.php?lang=1&akcja_dane=instrukcja&id=3&idd=23&iddd=7 tam jest tabela z rozstawem łat i grubością płyty co do rozstawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts