andre59 30.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Chciałem nagrać na taśmę video koncert nadawany drogą satelitarną na kanale TVP Kultura. Ale ten mój głupi telewizor nie toleruje odbioru programu satelitarnego gdy jakiekolwiek inne urządzenie - DVD lub magnetowid jest w tym samym czasie aktywne. Kiedyś można sobie było wybrać ręcznie źródło sygnału odbieranego, a teraz wszystko automatyka załatwia. Normalne ubezwłasnowolnienie jakieś chyba Następnym razem przygotuję sobie specjalny kabelek i oszukam drania, ot co Wogóle atomatyka nas osacza, znajoma wpisywała do tekstu słowo "origami", a głupi komputer poprawiam na "orgiami" . Paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 andre http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif kopę lat Cię nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.01.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Oleńka, miło Cię spotkać Od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czasami gram w lotto. Na chybił trafił. I co? Zupełnie inne liczby losuje ta głupia maszyna. Dlaczego ja nie mogę trafić "6" jak jest wieksza kumulacja? Może jakiś kabelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 automatyczny pilot tez jest wyłączalny. I wtedy samolotem kieruje człowiek PS. tez cie dawno nie widziałem. zasypało, czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czasami gram w lotto. Na chybił trafił. Spróbuj zagrać na "trafił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zgadzam się Jak dojeżdżam do skrzyżowania, to czasem głupie światła przełączają się na czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czasami gram w lotto. Na chybił trafił. Spróbuj zagrać na "trafił" Tinek, jak znasz jakie będą "trafił" w sobotę, to zainwestuję 10 zł i... 33% dla Ciebie, 33% dla mnie i 33% dla jednej forumowiczki. Bo taka mam umowę. Wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 wchodzę zawsze jak wysyłam to mówię - poproszę na trafił, i... zawsze mnie oszukają, no bo prosząc na chybił to od razu na porażkę się skazuję pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 wchodzę zawsze jak wysyłam to mówię - poproszę na trafił, i... zawsze mnie oszukają, no bo prosząc na chybił to od razu na porażkę się skazuję pozdrawiam TINEK U mnie jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 http://forum.muratordom.pl/pewny-sposob-na-wygrana-w-lotto,t148325.htm przepis na wygraną w totka (sto procent wygranych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts